Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: odpala

Strona 1 z 12 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.01 sekund(y).

    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 326
    Ostatni post: 28-06-2018 18:08
    paveu  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  1. Odpala tylko z popychu i dziwnie pracuje

    Rozpocz皻y przez wicio1, 27-06-2018 09:47
    dziwnie, odpala, popychu, pracuje, tylko
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 75
    Ostatni post: 27-06-2018 16:47
    CieniaczRider  Id do ostatniego postu
  2. Fiat Doblo 1.9JTD 101KM - nie odpala.

    Rozpocz皻y przez xyz159, 13-06-2018 18:04
    101km, 19jtd, doblo, fiat, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 133
    Ostatni post: 14-06-2018 21:35
    sholek  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Doblo

  3. Ducato 3.0 160KM zgas i nie odpala

    Rozpocz皻y przez M4R71N, 14-05-2018 21:13
    160km, ducato, nie, odpala, zgas
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 212
    Ostatni post: 01-06-2018 08:19
    M4R71N  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

  4. 1.4 odpala i po sekundzie ga郾ie

    Rozpocz皻y przez ksz_sz, 19-05-2018 14:47
    2 Strony
    1 2
    ga郾ie, odpala, sekundzie
    • Odpowiedzi: 17
    • Odwiedzin: 1,373
    Ostatni post: 30-05-2018 08:33
    ksys  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,012
    Ostatni post: 17-05-2018 21:52
    d-f-h  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Panda

  5. Punto 1.2 strzela w wydech i przepustnicy nie odpala

    Rozpocz皻y przez kamilasty, 29-04-2018 11:49
    nie, odpala, przepustnicy, punto, strzela, wydech
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 136
    Ostatni post: 29-04-2018 20:51
    Fufix  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  6. Tjet 120 km+lpg nie odpala na zimnym silniku

    Rozpocz皻y przez milosz219, 08-06-2017 21:23
    120, kmlpg, nie, odpala, silniku, tjet, zimnym
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,341
    Ostatni post: 24-04-2018 17:03
    andzo  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 226
    Ostatni post: 12-04-2018 20:30
    oko21  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Panda

  7. 2.3 multijet 150km 2012r nie odpala

    Rozpocz皻y przez matts73, 24-01-2015 21:10
    • Odpowiedzi: 12
    • Odwiedzin: 8,839
    Ostatni post: 12-04-2018 18:00
    Sebastian 1983  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

  8. 1.9 150km automat - nie odpala (b喚dy)

    Rozpocz皻y przez Bulka159, 11-01-2018 09:26
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 866
    Ostatni post: 12-04-2018 12:19
    DEVCM  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  9. scudo 2,0 mulitjet nie odpala

    Rozpocz皻y przez piotr zr鏏 sam, 03-04-2018 14:39
    mulitjet, nie, odpala, scudo
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 486
    Ostatni post: 03-04-2018 14:39
    piotr zr鏏 sam  Id do ostatniego postu
  10. Problem z 2.0 HDI odpala i ga郾ie

    Rozpocz皻y przez dragontransorn, 06-03-2018 09:00
    ga郾ie, hdi, odpala, problem
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 366
    Ostatni post: 03-04-2018 02:51
    Cysiu  Id do ostatniego postu
  11. Stilon nie odpala. P0340

    Rozpocz皻y przez GenesisGl, 12-03-2018 16:46
    nie, odpala, p0340, stilon
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 281
    Ostatni post: 02-04-2018 12:29
    radio19966  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  12. Fiat Doblo 1.3 Multijet 2009 nie odpala

    Rozpocz皻y przez Folgus, 10-03-2018 23:17
    2009, doblo, fiat, multijet, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 274
    Ostatni post: 10-03-2018 23:17
    Folgus  Id do ostatniego postu
  13. seicento 900 nie odpala

    Rozpocz皻y przez marcinbolo, 01-06-2016 18:42
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 21
    • Odwiedzin: 1,818
    Ostatni post: 03-03-2018 17:58
    CieniaczRider  Id do ostatniego postu
  14. stilo 1.9jtd nie odpala

    Rozpocz皻y przez stalker1992, 01-12-2017 12:26
    19jtd, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 12
    • Odwiedzin: 786
    Ostatni post: 26-02-2018 10:00
    irqus  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  15. Stilo 1.6 103Km- Loose connection, nie odpala.

    Rozpocz皻y przez tom3i, 16-02-2018 20:54
    103km, connection, loose, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 279
    Ostatni post: 17-02-2018 09:42
    Wiktor  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  16. stilo Nie odpala za ka盥ym razem

    Rozpocz皻y przez master85, 05-02-2018 10:45
    ka盥ym, nie, odpala, razem, stilo
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 295
    Ostatni post: 11-02-2018 20:14
    fiter19  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  17. Silnik nie odpala, nietypowy przyadek.

    Rozpocz皻y przez topsound, 24-01-2018 09:48
    nie, nietypowy, odpala, przyadek, silnik
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 534
    Ostatni post: 29-01-2018 08:59
    topsound  Id do ostatniego postu

    Forum:
    500

  18. Nie odpala, Rozrusznik kr璚i

    Rozpocz皻y przez kiciasmieciara, 27-11-2017 13:05
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 611
    Ostatni post: 25-01-2018 10:28
    artekL  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 242
    Ostatni post: 22-01-2018 19:34
    tomsonPozna  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

    • Odpowiedzi: 30
    • Odwiedzin: 2,106
    Ostatni post: 15-01-2018 17:20
    Marek P  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  19. Panda 1.1 ga郾ie nie odpala

    Rozpocz皻y przez waldus90, 04-01-2018 21:17
    ga郾ie, nie, odpala, panda
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 668
    Ostatni post: 04-01-2018 21:17
    waldus90  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 642
    Ostatni post: 04-01-2018 11:16
    KrzynekH  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

Posty od 1 do 25 z 287
Strona 1 z 12 1 2 3 4
http://www.iparts.pl