Witamy na Fiat Klub Polska
Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Posty od 151 do 154 z 154
Like Tree8lubi to!

Temat: Przeguby wew - jakie, opinie.  

  1. #151
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    05 styczeń 2009
    Skąd
    Koszalin
    Postów
    14
    Auto
    Fiat Croma 1.9 jtd 16v VW caddy life 1.9tdi
    No i po dzisiejszej wymianie bananów drgania ustały jechałem 130 i nic,jeszcze sprawdzę na ekspresówce z większą prędkością, ale wcześniej telepało już od 110-120,więc mam nadzieję,że to to.



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #152
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    24 lipiec 2011
    Skąd
    Gdańsk-Łeba
    Wiek
    46
    Postów
    793
    Auto
    Croma II MJTD 1,9 150 KM
    Rocznik
    7.2007
    Czyli jak boli głowa to leczysz nogi Oby to było to..
    Zdrowy rozsądek to coś, czego każdy potrzebuje, mało kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje

  4. #153
    Klubowicz
    Dołączył
    12 październik 2015
    Skąd
    Elbląg
    Wiek
    31
    Postów
    313
    Auto
    Croma 1.9 Multijet automat
    Rocznik
    2010 FL
    Cytat Napisał kolan Zobacz post
    No i po dzisiejszej wymianie bananów drgania ustały jechałem 130 i nic,jeszcze sprawdzę na ekspresówce z większą prędkością, ale wcześniej telepało już od 110-120,więc mam nadzieję,że to to.
    U mnie te drgania mają zupełnie inny charakter. U mnie telepie przy ruszaniu oraz powolnej jeździe na 1, 2, 3 biegu.

    Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka

  5. #154
    Moderator
    Dołączył
    03 wrzesień 2010
    Skąd
    .
    Postów
    5,015
    Auto
    Stilo MJTD 1.9 8V 120 KM
    Rocznik
    2006
    Cytat Napisał damazy61 Zobacz post
    U mnie te drgania mają zupełnie inny charakter. U mnie telepie przy ruszaniu oraz powolnej jeździe na 1, 2, 3 biegu.

    Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka
    Ja mam podobnie ale tylko na 1 biegu. Po wymianie dwumasu i sprzęgła bez zmian. Mam już zakupione łapy i poduszkę skrzyni. Niewykluczone, że problem leży w przegubach.
    Nigdy więcej STILO


 
Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Podobne tematy

  1. opinie żarówek H4, jakie polecacie?
    Napisany przez opass na forum Grande Punto
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post: 20-11-2017, 11:58
  2. Jakie przeguby?
    Napisany przez kajfux na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post: 03-12-2014, 09:32
  3. Jakie Opinie o Cinque/Sei cento?
    Napisany przez simonkw na forum Cinquecento, Seicento
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post: 05-10-2013, 21:17
  4. przeguby wymiana
    Napisany przez tobek85 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 40
    Ostatni post: 09-12-2012, 23:22
  5. Czy to mogą być przeguby?
    Napisany przez tiraeth na forum Uno
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post: 05-06-2012, 20:24

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

https://www.iparts.pl