Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 14 z 14
  1. #1
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006

    Opinie na temat żarówek ksenonowych BOSMA

    witam
    mam zamiar kupić żarówki firmy BOSMA czy ktoś już je testował?.
    są dużo tańsze bo za dwie 300 zł wychodzi.



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    01 czerwiec 2012
    Skąd
    Wieliczka
    Wiek
    56
    Postów
    513
    Auto
    Croma 1,9 16V 150 KM manual / Punto Evo 1,4
    Rocznik
    2010/2011

  4. #3
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    05 marzec 2012
    Skąd
    Gliwice
    Wiek
    50
    Postów
    597
    Auto
    Fiat Croma 1.9 16V 150KM DPF Emotion
    Rocznik
    10.2007
    Cytat Napisał faraon23 Zobacz post
    witam
    mam zamiar kupić żarówki firmy BOSMA czy ktoś już je testował?.
    są dużo tańsze bo za dwie 300 zł wychodzi.
    Ja bym wolał Osram, w podobnej cenie można dostać.
    Moje osramy 5 lat świecą, a dostałem je z autem...

  5. #4
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    14 grudzień 2017
    Skąd
    Rzeszów
    Wiek
    24
    Postów
    24
    Auto
    Bravo I 1.6 16v
    Rocznik
    1999
    po około 180 złotych można znaleźć philipsa i też dużo większa żywotność
    https://superparts.pl/
    https://superparts.pl/


  6. #5
    Klubowicz
    Dołączył
    24 luty 2017
    Skąd
    Otwock
    Postów
    123
    Auto
    Croma 1.9 Multijet
    Rocznik
    2006
    Test dobitnie pokazuje miejsce tanich żarówek xenonowych, ale taki GeneralElectric jest godny uwagi.

    Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

  7. #6
    Klubowicz
    Dołączył
    08 grudzień 2014
    Skąd
    Kraków
    Wiek
    33
    Postów
    362
    Auto
    Croma 1.9 MJtd 16V
    Rocznik
    2005
    Cytat Napisał Juicer Zobacz post
    po około 180 złotych można znaleźć philipsa i też dużo większa żywotność
    https://superparts.pl/
    Weź tylko pod uwagę, że zwłaszcza philipsy są najczęściej podrabianymi lampami i nietrudno trafić na podróbę, zwłaszcza szukając "okazji".
    Ja bym się jednak skłaniał ku mniej popularnym markom typu GE czy właśnie Bosma, bo jest niemal 100% pewności, że to nie będzie chińska podróba z nadrukowanym znaczkiem.

  8. #7
    Klubowicz
    Dołączył
    12 luty 2017
    Skąd
    Oświęcim
    Wiek
    45
    Postów
    223
    Auto
    Fiat Croma 1.9 150KM ASB Ambient White
    Rocznik
    2007
    wole kupić dobre,zwykłe żarówki a za resztę nalać do pełna

  9. #8
    Klubowicz
    Dołączył
    24 luty 2017
    Skąd
    Otwock
    Postów
    123
    Auto
    Croma 1.9 Multijet
    Rocznik
    2006
    Do reflektorów xenonowych zwykłe żarówki? Piwko.

    Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

  10. #9
    Klubowicz
    Dołączył
    12 luty 2017
    Skąd
    Oświęcim
    Wiek
    45
    Postów
    223
    Auto
    Fiat Croma 1.9 150KM ASB Ambient White
    Rocznik
    2007
    Cytat Napisał Stoszek Zobacz post
    Do reflektorów xenonowych zwykłe żarówki? Piwko.

    Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
    włąsnie dlatego nie mam ksenonów...

  11. #10
    Klubowicz
    Dołączył
    24 luty 2017
    Skąd
    Otwock
    Postów
    123
    Auto
    Croma 1.9 Multijet
    Rocznik
    2006
    Dyskusja nam wyższością halogenu nad ksenonem? Lampy są i tyle, trzeba kupic żarówki o tym rozmowa. Sam będę szukał dobrych żarówek bo jedna lampa potrafi już zgasnąć.

    Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

  12. #11
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    mi też własnie potrafi zgasnąć i czasami jakby lekko traci napiecię

  13. #12
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    witam. ponownie chciałem się podzielić nowiną , że znalazłem żarówki D1S Bosma 2szt. za 190zł na autochemia.pl

    Cena rewelacyjna a firma z tego co wiem dobra nie chińczyk

    zamówiłem jeden komplet

  14. #13
    Klubowicz
    Dołączył
    24 luty 2017
    Skąd
    Otwock
    Postów
    123
    Auto
    Croma 1.9 Multijet
    Rocznik
    2006
    Cytat Napisał faraon23 Zobacz post
    witam. ponownie chciałem się podzielić nowiną , że znalazłem żarówki D1S Bosma 2szt. za 190zł na autochemia.pl

    Cena rewelacyjna a firma z tego co wiem dobra nie chińczyk

    zamówiłem jeden komplet
    Jak świecą?

    Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

  15. #14
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    No kupiłem 4300k i powiem szczerze że jestem zawiedziony są troche za ciemne, 6000k lepiej zamówić bendą optymalne , poprzednie miałem z jednej strony firmy m tech i świeciła lepiej ale byla 6000k może dla tego, a z drugiej co mi już siadała osram ale nie mogłem znaleść ile k ma. Generalnie jest ok ale jakby ktoś zamawiał to brać 6000k bo 4300k nie warto.


 

Podobne tematy

  1. Opinie na temat salonów w których zakupiliśmy TIPO :)
    Napisany przez stoper86 na forum Tipo
    Odpowiedzi: 50
    Ostatni post: 30-07-2018, 19:10
  2. PABLOGARAGE opinie na temat warsztatu woj. mazowieckie
    Napisany przez faraon23 na forum ASO, dobre warsztaty, szukam warsztatu
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 14-01-2018, 12:44
  3. opinie żarówek H4, jakie polecacie?
    Napisany przez opass na forum Grande Punto
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post: 20-11-2017, 12:58
  4. PROSZĘ O WASZE OPINIE NA TEMAT AUTA
    Napisany przez SEBO na forum Stilo
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post: 24-11-2009, 16:13
  5. Opinie na temat Fiata Bravo
    Napisany przez GrandMagic na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post: 19-01-2009, 13:32

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

bosma opinie

bosma d1s opinie

xenon bosma opinie

bosma xenon opinie

bosma co to za firma

d2s bosma opinie

xenony bosma opinie

bosma d1s 6000k opinie

bosma d2s opinie

d1s bosma frumxenon d2s bosma 4300k czy 6000d1s bosma opinieBosma ds2 opinied2s bosma 4300 opiniebosma xenon d2r opiniezarniki bosma opinied1s bosmazarniki bosma czy wartodis bosma opiniebosma 4300k d2s testd2s bosma testbosma xsenon opiniezarniko bosma opiniezarnik bosma opiniebosma opinir

Tagi dla tego tematu

https://www.iparts.pl