Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: odpaleniu

Strona 1 z 2 1 2

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.00 sekund(y).

    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 392
    Ostatni post: 01-01-2017 00:10
    Artur45672  Id do ostatniego postu
  1. [brava 1.6] Problem zaraz po odpaleniu tylko w zimie

    Rozpocz皻y przez l0okl0ok, 27-12-2016 22:01
    16], odpaleniu, problem, tylko, zaraz, zimie, [brava
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 267
    Ostatni post: 29-12-2016 08:07
    marcij  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 475
    Ostatni post: 21-12-2016 13:54
    kjk  Id do ostatniego postu
  2. Pstrykanie po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez kqs, 15-12-2016 19:19
    odpaleniu, pstrykanie
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 432
    Ostatni post: 18-12-2016 22:59
    desmo999  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  3. Stilo 1.6 Ga郾ie po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez misiek61989, 05-09-2016 17:31
    ga郾ie, odpaleniu, stilo
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 432
    Ostatni post: 05-09-2016 17:31
    misiek61989  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 730
    Ostatni post: 28-07-2016 22:32
    daros  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Fiorino

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 706
    Ostatni post: 26-03-2016 10:32
    radzio23a  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  4. Nie r闚na praca silnika po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez stilo.jozek, 15-02-2016 07:29
    nie, odpaleniu, praca, r闚na, silnika
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 754
    Ostatni post: 15-02-2016 09:33
    stilo.jozek  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  5. 安ieci marchewa, silnik ga郾ie zaraz po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez Skully, 20-08-2015 18:52
    ga郾ie, kontrolka, marchewa, odpaleniu, silnik, wyryski, zaraz, 鈍ieci
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 1,089
    Ostatni post: 23-08-2015 23:35
    Skully  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,522
    Ostatni post: 29-07-2015 15:00
    mRoZiOo  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  6. Gasnie pod odpaleniu i czasem podczas jazdy STILO JTD

    Rozpocz皻y przez oski981, 29-06-2015 23:36
    czasem, gasnie, jazdy, jtd, odpaleniu, pod, podczas, stilo
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,420
    Ostatni post: 06-07-2015 11:57
    karwoj25  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,079
    Ostatni post: 05-06-2015 11:33
    TakiTam  Id do ostatniego postu
  7. Fiat 600 przyduszony po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez cooler72001, 02-02-2015 18:15
    600, fiat, odpaleniu, przyduszony
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 698
    Ostatni post: 02-02-2015 18:15
    cooler72001  Id do ostatniego postu
  8. ma這 mocy na niskich obrotach po odpaleniu 1.9 120km MJ

    Rozpocz皻y przez dejavu, 28-01-2015 14:15
    120km, ma這, mocy, niskich, obrotach, odpaleniu
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,489
    Ostatni post: 04-02-2015 09:07
    MichalStilo  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 770
    Ostatni post: 07-09-2014 08:17
    lukaszSZ999  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 3,349
    Ostatni post: 14-05-2014 21:15
    marrr  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,697
    Ostatni post: 26-04-2014 23:37
    krih  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  9. Buczenie pod samochodem po odpaleniu auta.

    Rozpocz皻y przez mugsy, 23-04-2014 12:50
    auta, buczenie, odpaleniu, pod, samochodem
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,753
    Ostatni post: 04-09-2014 19:16
    Groom71  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  10. dymek po odpaleniu

    Rozpocz皻y przez hendorhendor, 22-04-2014 20:18
    dymek, odpaleniu
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 958
    Ostatni post: 22-04-2014 21:58
    ToKo  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Scudo

    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,416
    Ostatni post: 03-07-2014 18:26
    NiemeN  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,166
    Ostatni post: 16-03-2014 20:08
    kross5  Id do ostatniego postu
  11. CC700 Silnik po odpaleniu nie trzyma obrot闚 i ga郾ie

    Rozpocz皻y przez EXCVx2, 01-03-2014 15:15
    cc700, ga郾ie, nie, obrot闚, odpaleniu, silnik, trzyma
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 2,070
    Ostatni post: 17-03-2014 17:55
    Kamilex  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,216
    Ostatni post: 20-02-2014 21:02
    kross5  Id do ostatniego postu
  12. Po odpaleniu ga郾ie w du瞠 mrozy

    Rozpocz皻y przez pablo686, 30-01-2014 16:03
    du瞠, ga郾ie, mrozy, odpaleniu
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,537
    Ostatni post: 31-03-2014 08:03
    seth  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  13. bravo 1.9JTD mrozy i trudno嗆 w odpaleniu

    Rozpocz皻y przez jacjacek, 29-01-2014 19:40
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 41
    • Odwiedzin: 3,466
    Ostatni post: 09-02-2014 09:00
    jacjacek  Id do ostatniego postu
Posty od 1 do 25 z 43
Strona 1 z 2 1 2