Witamy na Fiat Klub Polska
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Posty od 31 do 35 z 35
Like Tree3lubi to!

Temat: Usługi SMS nie działają z IOS12  

  1. #31
    Moderator
    Dołączył
    02 maj 2016
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    40
    Postów
    1,538
    Auto
    Tipo 1.4 16V OE+ Węgry
    Rocznik
    2016
    Wejdź w ustawienia androida, w bluetooth > sparowane urządzenia i jak wejdziesz w sparowane Uconnect to powinno być tak :IMG_20181015_180423.jpg
    Fiat Tipo 1.4 16V Open Edition Plus Węgry



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #32
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    18 styczeń 2017
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    51
    Postów
    799
    Auto
    Tipo SW 1,4 T-Jet Lounge
    Rocznik
    2017
    Cytat Napisał JackTheNight Zobacz post
    Wejdź w ustawienia androida, w bluetooth > sparowane urządzenia i jak wejdziesz w sparowane Uconnect to powinno być tak :IMG_20181015_180423.jpg
    Tak mam ustawione od zawsze...

  4. #33
    Moderator
    Dołączył
    02 maj 2016
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    40
    Postów
    1,538
    Auto
    Tipo 1.4 16V OE+ Węgry
    Rocznik
    2016
    No ok, a jak usuniesz w Uconect ten telefon całkowicie, czyli żeby całkowicie zapomniał twój telefon sparowany i usuniesz w komórce. to
    Przy parowaniu z radiem pojawia ci się informacja że radio chce mieć dostęp do smsów ? I wtedy pyta czy zezwalasz czy nie ?
    Fiat Tipo 1.4 16V Open Edition Plus Węgry

  5. #34
    Master
    Dołączył
    26 luty 2016
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wiek
    32
    Postów
    1,886
    Auto
    Fiat TIPO 1.4 GASOLINE :)
    Rocznik
    2017
    Sprobuj wymazac radio w telefonie, telefon w radiu, wylacz i wlacz telefon, sparuj z radiem.
    Jak nie pomoze to mozesz sprobowac przywrocic ustawienia fabryczne w telefonie( wykasuje wszystko)
    giannini lubi to.

  6. #35
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    18 styczeń 2017
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    51
    Postów
    799
    Auto
    Tipo SW 1,4 T-Jet Lounge
    Rocznik
    2017
    No i okazało się, że pomogło najprostsze rozwiązanie, jak napisał powyżej bahamut. Pousuwałem sparowane urządzenia, sparowałem ponownie i działa


 
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Podobne tematy

  1. Nie działa zapłon
    Napisany przez slaveta na forum Croma
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post: 24-12-2017, 10:44
  2. Nie działa ABS
    Napisany przez snoopinho na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 06-01-2015, 00:06
  3. Nie działa nawiew na 4 biegu dmuchawy (1,2,3 działa)
    Napisany przez tical na forum Punto II
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 20-11-2014, 20:28
  4. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 30-03-2014, 15:38
  5. nie działają spryskiwacze
    Napisany przez szymekwschowa na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post: 26-01-2014, 12:50

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

https://www.iparts.pl