Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Master
    Dołączył
    07 grudzień 2012
    Skąd
    Bielsko
    Wiek
    58
    Postów
    2,247
    Auto
    Bravo 1,4 +Evo 1,4 + Tipo SW EASY 1,4 120KM
    Rocznik
    2011....i....2012....i....2018

    Uconnect 5" bez NAV wyłącza się i załącza

    Radio uconnect 5" bez NAV pracuje około 2-3 minut wyłącza się na 10-15 sek i znów się załącza i tak w kółko .

    20 minut była zdjęta i dalej to samo . Wiem już ,że zrywa połączenie z body i wywala błąd sporadyczny połączenia z węzłem teleinformatycznym . Ponadto po wyłączeniu pokazuje na chwilę ,że asystent parkowania niedostępny ale po 5-10 sekundach wszystko wraca do normy czujniki parkowania działają pokazuje na wyświetlaczu ,ale w sterowniku parkowania też wywala błąd sporadyczny zerwanego połączenia . Kasuję błędy i po wyłączeniu się radia oba błędy wracają . Radio się załącza i wszystko działa przez 2 -3 minuty i znowu 10-15 sek przerwy i na nowo.



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Master
    Dołączył
    07 czerwiec 2017
    Skąd
    Białystok
    Postów
    2,027
    Auto
    Tipo SW 1.4 T-JET LPG Lounge
    Rocznik
    2017
    Trzeba chyba nowa wersje softu wgrać w aso...
    Lepszy
    Power
    Gamoniu

  4. #3
    Master
    Dołączył
    07 grudzień 2012
    Skąd
    Bielsko
    Wiek
    58
    Postów
    2,247
    Auto
    Bravo 1,4 +Evo 1,4 + Tipo SW EASY 1,4 120KM
    Rocznik
    2011....i....2012....i....2018
    We wtorek jadę dam znać co i jak .

  5. #4
    Moderator
    Dołączył
    02 maj 2016
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    39
    Postów
    1,348
    Auto
    Tipo 1.4 16V OE+ Węgry
    Rocznik
    2016
    Według mnie radio jest uszkodzone. W ASO wymienią pewnie na nowe.
    Tu nowe oprogramowanie raczej nic nie da.
    Fiat Tipo 1.4 16V Open Edition Plus Węgry

  6. #5
    Master
    Dołączył
    07 grudzień 2012
    Skąd
    Bielsko
    Wiek
    58
    Postów
    2,247
    Auto
    Bravo 1,4 +Evo 1,4 + Tipo SW EASY 1,4 120KM
    Rocznik
    2011....i....2012....i....2018
    Byłem w ASO radio do wymiany - zamówione .

  7. #6
    Master
    Dołączył
    08 marzec 2017
    Skąd
    Sosnowiec
    Wiek
    35
    Postów
    1,210
    Auto
    Tipo Sedan 1.4 N/A Lounge
    Rocznik
    2016
    Spoko jak jest gwarancja, juz po trzeba bedzie cos szukac

  8. #7
    50e
    50e jest nieaktywny
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    26 kwiecień 2019
    Skąd
    makaron
    Wiek
    30
    Postów
    1
    Auto
    Ford Cobra
    Rocznik
    1999
    super extra czad

  9. #8
    Master
    Dołączył
    07 grudzień 2012
    Skąd
    Bielsko
    Wiek
    58
    Postów
    2,247
    Auto
    Bravo 1,4 +Evo 1,4 + Tipo SW EASY 1,4 120KM
    Rocznik
    2011....i....2012....i....2018
    Cytat Napisał brylancik13 Zobacz post
    Spoko jak jest gwarancja, juz po trzeba bedzie cos szukac
    Po gwarancji to tylko chińczyk . I to w bogatej wersji .


 

Podobne tematy

  1. Uconnect 7 VP2 "Bledny kod" po swapie
    Napisany przez mich650 na forum 500X
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post: 19-10-2018, 18:42
  2. Reset Nawigacji w Uconnect 5"
    Napisany przez ekstraway na forum Radio i nawigacja Tipo
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post: 27-05-2018, 22:14
  3. Radio Uconnect z DAB 7"
    Napisany przez Ussec na forum 500L
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post: 07-01-2018, 12:32
  4. Fiat 500 - wymiana radia na UConnect 5" - 2 problemy "po"
    Napisany przez Pachuligan na forum 500
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 12-10-2017, 19:22
  5. Ukryte menu w Uconnect 6,5", mogą działać w 5"
    Napisany przez krowka1978 na forum 500X
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 15-01-2017, 23:10

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

https://www.iparts.pl