Z tej kartki to akurat nic nie wynika.
Podjedz do mnie do Łodzi, wtedy to sprawdzimy i jak coś to uruchomie ci AA/CP
To jest widok strony w wersji do druku
Dziękuje wszystkim za pomoc i poświęcony czas.
Steyr--> prawdopodobnie masz rację,że jest to Arabic. Załączam aukcje na niemieckim ebay'u gdzie jest właśnie taki model radia widoczne na pierwszym zdjęciu w dolnej części etykiety.
Numer się zgadza.
https://www.ebay.de/itm/186021044111...MAAOSwEDlkzU4Z
W tym miesiącu już finansowo nie podołam.
Poszukałem na allegro. Znalazłem 1 sztukę...Szału nie ma. Ciekawe jak ceni się FIAT za nowe.
JackTheNight -->Czy posiadanym przez Ciebie FES/MES można wykasować błąd przypominajki o przeglądzie okresowym? Miałbyś czas we wrześniu,żeby to mi ogarnąć?
Witam forumowiczów jestem tutaj nowy, po analizie tematu sprawdziłem, że mam wersję radia którą można byłoby ewentualnie "dostroić" (nie arabic, jest na nim zainstalowana fabrycznie nawigacja). Czy jest może ktoś z okolic Szczecina kto potrafiłby to "dostroić" aby działał Android Auto/Car Play.
Witam, również nie mogę uruchomić AA na ekranie. Udało mi się sprawdzić, że radio jest w wersji Continental, a nie Arabic. Czy jest ktoś z okregu: Koszalin, Poznań, Warszawa, Giżycko, aby to odpłatnie u mnie zrobił?
Łódź - mogę uruchomić ci AA.
Dzień dobry, szukam możliwości uruchomienia AA Fiat Tipo 2018
cześć wszystkim,
posiadam radio 7" FGA 00520653550.
czy jest ktoś z okolic Krakowa / Tarnowa kto by uruchomił AA?
Witam
Mam radio FGA 00522021940, google nic nie wie.
Uruchomiłem AA po kablu, a właściwie odnalazłem, bo poprzedni właściciel chyba go już uruchomił, ale wszystko co pokazało to z zawartości mojego telefonu pokazuje nawigację Google Maps, kontakty z książki telefonicznej.
Czy to już wszystkie możliwości AA? bo czuję niedosyt. Spodziewałem się więcej.
W telefonie masz ustawienia do aa. Poza tym nie wszystkie aplikacje są dostępne w trybie aa. No i aa działa w tym aucie tylko po kablu.
Testował ktoś podłączenie pod USB i potem łączenie się ze smartfonem przez adapter USB nadajnik/odbiornik BT?
np. https://allegro.pl/oferta/adapter-us...en-13656376815