Zima u mnie nastała
Załącznik 11824
To jest widok strony w wersji do druku
Zima u mnie nastała
Załącznik 11824
Pobieżnie przeleciałem temat i widzę że wszystko idzie w dobrym kierunku :smile:
Skoro jesteś z podkarpacia to zajrzyj na WloskiePodkarpacie.pl :: Strona Główna. Do zobaczenia na drodze
Przy okazji przeglądu wpadło takie oto coś:
http://images61.fotosik.pl/429/885624445479dbc1m.jpg
Czy jeansowy mieszek jest ładny - kwestia gustu. Niemniej chyba jest to przyjemna odmiana. Szczególnie, że tych szarych plastików zaczynam mieć dość. No i biegi w końcu wchodzą bez oporów, a nie tak jak po wymianie gałki.
Samoróbka czy kupne :?: Było by lepiej jak by zgrywało się odcieniem z fotelami.
Pandzina bardzo ładnie się prezentuje.
Chyba bym wolał zamówić na allegro "skórzane" mieszki (do tego wybierasz kolor nici)
Eee... wszyscy mają skórzane, a tutaj kolega poszedł pod prąd, i ma jedyne w swoim rodzaju Limited Edyszyn :bravooo:
Ma to swój specyficzny urok.
Pierwsze śmielsze mrozy zakończyły żywot akumulatora.
Próba reanimacji nic nie dała. Czyli tak jak być
powinno: aku zszedł nagłą śmiercią.
Stary akumulator już zdany, nowy zamówiony. Po
niedzieli ma być. Zdecydowałem się na srebrną Vartę.
No widzisz,ja włożyłem starą Vartę bo aku które było w aucie,nie nadaje się nawet na złom.
Załącznik 12819
Przy okazji popsikałem uszczelki w drzwiach bo ostatnio drzwi się otworzyć nie chciały.
Łeeee funkiel nófkka :mrgreen: niech służy jak najdłużej i jak najlepiej.Ile takie cacko :?:
260pln-ów niestety. Trochę większa pojemność (2Ah) i prąd rozruchowy (o 60A) jak w starym. Finalnie 54Ah i 530A oraz lepsze odpalanie w mrozy :)
Przepraszam że z takim opóźnieniem piszę ale forum czemuś nie przysłało mi mejla o odpowiedzi.
Takie coś dzisiaj przywiozłem:
Załącznik 14099
A w środku nowe:
Oleje: silnikowy i przekładniowy,
Płyny: chłodniczy i hamulcowy (stare mają 3 lata więc czas)
Filtry: oleju i paliwa. F. powietrza mam bawełniany więc nie kupowałem.
Wymiana wkrótce. Szczęściem auto ostatnio nie kosztuje więcej jak rzeczy eksploatacyjne :)
co to za olej.. chyba jakiś biedronkowy... widziałem chyba taki w netto
Widać na butelkach że to ELF i nie jest to wcale zły olej.