Jeśli mogę spytać o powód przesiadki na VW?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Jeśli mogę spytać o powód przesiadki na VW?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Nie przesiadłem się kolego. Po prostu miałem okazję pojeździć nim kilka dni, poprawić to i owo i to tyle. Kompletnie nie grzeje mnie ten VW ;)
Croma mi się trochę znudziła i dlatego myślę, że niedługo zamienię na inne auto. Na pewno będzie to jakiś SUW. Croma jest fajna, ma wszystko zrobione dlatego nie oddam tego auta za cenę przysłowiowych trupów.
Żeby nie było. 150 to żadne wyzwanie.
Załącznik 34887
ładne autko
Ponad 200 to dla niej zadne wyzwanie mimo "tylko" 150 koni :) w innej galerii Cromy wklejalem swoje foto przy 210 obrazujace roznice dlugosci przelozen miedzy automatem a manualem
Być może. Nie wiem. Leciałem najwięcej 180 i to na samym początku jak jeszcze skrzynia mi śpiewała :D . Jakoś nie przepadam zapierdalać i te 100-120 to dla mnie jest optymalne. Ważne natomiast dla mnie jest, że auto odchodzi "z płuca" i nie trzeba czekać wieczności.
A dziś mimo mrozu umyłem bo taka brudna od soli była aż biała. Ten lakier jak jest czysty wygląda obłędnie.
Załącznik 34906Załącznik 34907Załącznik 34908
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Zapomniałem.
Sterownik świateł bye bye.
Załącznik 34909
Wieczorem napoili, potem wypalili DPFa, wypili piwo i...poszli spać :)
Załącznik 35070
Hmm, Croma ideał. Ja mam jej ubogą starszą siostrę, ale też jest piękna. Tutoriale na YT to Kolegi autorstwa?
Dziękuję :) Tak moje.
Dziś podskoczyła temperatura więc wypróbowałem śnieżynkę. Chłodzi jak trzeba :)
Załącznik 35226Załącznik 35227
Dwa lata fajnej współpracy dobiegło końca. Życzę Konradowi aby się dobrze sprawowała i zawsze dowiozła do celu :)
By by Croma ;)
Załącznik 35334
Jaki następca Cromy?
Jak pójdzie po myśli to jutro napiszę ;)
Póki co ciśniemy dziadkiem po to żeby on mógł dalej stać w garażu :mrgreen:
Załącznik 35341
Dziadek, przejeździ nie jeden nowy model auta:cool:
Uff. Klapnąłem dopiero na dupie. Dziadek ma 31 lat i jeździ fenomenalnie chociaż...nie chciał bym już nim jeździć na co dzień bo raz, że szkoda, a dwa to jazda jest po prostu inna niż autem współczesnym.
No i jest :) Co by nie pisać za dużo to full bez automatu z napędem na 4 łapy.
Załącznik 35372 Załącznik 35373