Z Valeo to ten z oznaczeniem "A" pasuje.
To jest widok strony w wersji do druku
Z Valeo to ten z oznaczeniem "A" pasuje.
A to mocowanie A w valeo to nie odstaje, po założeniu jest tak samo jak w oryginale?
A. Dzięki Jackthenight.
Nie pamiętam marki, ale raz mi się zdarzyło, że do Tipo trzeba było użyć dwóch połączonych adapterów. Też prawie zwątpiłem.
Ja kupiłem dziś coś takiego. Ciekawe jak będą działać. https://allegro.pl/oferta/wycieraczk...600-8965180709
Miałem Boscha Aerotwin i dużo gorsze od OEM, szybko straciły skuteczność i zaczęły mazać. Teraz mam te Oximo z posta powyżej i szału nie ma ale przyzwoicie działają za rozsądną cenę. Potrafią przy dużych opadach zapiszczeć.
Zobaczymy 40 dychy tragedii nie ma, we wtorek będą.
Jak hurtem to hurtem, trzeba korzystać póki paczkomaty za free są.
A jaka jest cena oryginalnych? W serwisie można zamówić skoro są dobre? Wiem, że cena pewnie wygórowana ale może warto.
Ja do poprzedniego Fiata kupiłem "oryginalne" wycieraczki w sklepie przy ASO, chcąc mieć taką samą jakość jak te fabryczne, z którymi samochód wychodził od producenta i się mocno rozczarowałem. Zapłaciłem 2x tyle, co za dobre markowe zamienniki a jakość była na poziomie zamienników albo i gorsza. Tak że rożnie z tym bywa.
Czyli nie da się normalnie kupić "fabrycznych" wycieraczek.
Da się, w sklepie, aby nie trafić na podróby, producenta, który daje na pierwszy montaż. W moim przypadku dla GP Valeo, pinceta Bosch - nigdy problemów nie miałem. Co ciekawe ze zwykłego sklepu Bosch lepiej się sprawuje, niż te co wyszły z autem z fabryki. No i obie firmy w aftermarket dają na piórze bardzo widoczne własne logo.
Ja kupuję Valeo silencio extreme i jestem zadowolony.
bosch 414s . 80 zł i spokój święty. polecam
Ja oximo zakładałem do GP i powiem, że są przeciętne. Sugerowałem się ceną.