I w końcu porządnie wyglądające felgi:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
I w końcu porządnie wyglądające felgi:smile:
Bardzo ładny egzemplarz.
Świetna maszyna, muszę pogratulować właścicielowi bo widać, że dbasz o samochód.
Dziękuję bardzo. Auto rzeczywiście jest bardzo fajne.
W przyszłym roku prawdopodobnie będzie szukała nowego domu. Jednak tania nie będzie.Jak kto chętny to szykować portfele :mrgreen:
A na dzień dzisiejszy czarne zrobiło się białe :P
Załącznik 34126Załącznik 34127
Jaki mi wstawisz szklany dach, to biorę :P
Dla mnie to zbędny gadżet. Nigdy nie chciałem tego mieć, dla mnie to nawet szyberdach jest niepotrzebny. Za to brakuje mi jednak gabarytu auta, 4wd i pier...cia V8 nie mylić z 8V :mrgreen:
Ale musisz sie pod klienta dostosować:smile:
Ciut urosło.
Załącznik 34230
I miałem awarię :D
Załącznik 34231
Wymienione.
Załącznik 34232
Powiał silny wiatr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie no. Nie taki silny. Auto całkiem przyjemne, fajnie się jeździ, gabarytowo to widać jak Croma, bardziej przestronne bo szersze, lepiej wyciszone. Nie będę tu zresztą porównywał bo Wagowcy się obrażą :lol2:
Załącznik 34838
Nie ma co,Croma ładniejsza.
Kwestia gustu. Passat wydaje się w środku większy ze względu na jego szerokość bo długość aut jest taka sama. Passat ma też fajniejszy bardziej poręczny bagażnik. Ale ten silnik...1,6 TDI to jednak wiatru nie robi :red_kartka: :D
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
I ten smutek w środku. Sam nie wiem :/
Załącznik 34840
To ja poproszę o cenę.
Szczerze to nie myślałem, aż tak bo jeszcze z miesiąc bym Cromą pojeździł.
Na pewno nie mniej niż 22.
Dobrze, cenić trzeba. Te wozy są tak fajne a tak niedoceniane od samego początku.
Taka prawda. Auto mam obrobione. Skrzynia zrobiona, nowe sprzęgło, nowe hamulce, świece żarowe, przepływomierz, nowe opony, drugie felgi i takie tam inne. Jednym zdaniem to...wszystko to co było potrzeba. Do tego jest fajowo skonfigurowane i zasuwa jak trzeba. To na czym ma mi zależeć? ;)
Po 3 dniach jazdy paskiem wróciłem do Cromy. Jest to samochód kompletnie beznamiętny, a 100KM w tak ciężkim samochodzie przysparza dużo emocji- szczególnie podczas wyprzedzania. Czuję, że powinienem był kupić pieska z kiwającą głową, założyć kapelusz i udawać, że mam z 70 lat :mrgreen: