To jest widok strony w wersji do druku
-
Auto zakupione w salonie w Kielcach (ul. Krakowska 32). Kupione w innym mieście ze względu na rabat (1600zł) + pełnowymiarowe koło i dywaniki.
Obsługiwał mnie Pan Mateusz - bardzo sympatyczny i miły sprzedawca. Formalności załatwione błyskawicznie (pół godziny dokumenty jednego dnia) i pół godziny odbiór auta kilka dni potem.
Z uwagi na fakt, iż przyjechałem busem do Kielc, Pan Mateusz odwiózł mnie na dworzec - dziękuję :)
Polecam salon w 100%.
-
Ja mogę polecić salon w Tychach. Pan Jerzy - z wąsem :) Bardzo miły, może za dużo nie mówi ale konkretnie. Dzwonił jak się auto przyjęło do produkcji. Zapomniał co prawda zadzwonić jak się wyprodukowało ale dał znać , że auto jest już w salonie w Bielsku do obioru. Osobiście nawet mnie zawiózł testowym TIPO t-jet do bielska na oględziny samochodu. Załatwia sprawy szybko i konkretnie.
Natomiast nie polecam salonu w Bielsku. Pan Dariusz musi jeszcze mocno popracować nad podejściem do klienta. Odbiór auta na minus (lekki plus za 8 litrów benzyny).
-
Salon w Bielsku piękny, odnowiony, zamawiałem u p. Rafała który jest niedostępny i niestety nikt mnie nie raczył poinformować że auto już stoi do odbioru. Dopiero po moim telefonie do salonu i rozmowie z p.Markiem okazało się, że auto jest można podjechać oglądać i załatwiać papiery. Pozdrawiam
-
PHU Auto-Service Z.Limberger,E.Markowicz,E.Zagórski Sp.j.
Autoryzowany Dealer i Serwis Fiat
Ul.Podkarpacka 11a Krosno
Obsługa rewelecja. Przez cały okres oczekiwania na samochód czułem,że jestem klientem przez duże K. Samochód zamawiał i konfigurował mi p.Janusz Tabisz. Konkretny, uprzejmy i co najważniejsze bardzo cierpliwy facet. Jestem z Tarnobrzega i mam do nich około 130km,ale na pewno wrócę tam na przegląd gwarancyjny
-
Kraków
Ul jasnogorska
Inter auto fiat
Ocena 1
Samochód wydany wieczorem na zewnątrz przy słabym oświetleniu. Nie zauważyłem ze próg od dołu jest wygiety i dziurawy uszkodzony został najprawdopodobniej gdy auto zjezdzalo z lawety . Serwis niedokładny, obsługa mówi jedno potem wychodzi zupełnie coś innego. Zamiast auto naprawić aby klient był zadowolony to musze się tu wracać kilka krotnie. A samochód sprzedał mi Pan Krystian K. Po wydaniu samochodu cisza kilka razy byłem na serwisie to jak mnie widzi to unika kontaktu. Samochód jest dobry ale nie polecam kupienie i serwisowanie go w Krakowie przy ul jasnogórskiej totalne dno
-
Cytat:
Napisał
Dilpak
Kraków
Ul jasnogorska
Inter auto fiat
Ocena 1
Samochód wydany wieczorem na zewnątrz przy słabym oświetleniu. Nie zauważyłem ze próg od dołu jest wygiety i dziurawy uszkodzony został najprawdopodobniej gdy auto zjezdzalo z lawety . Serwis niedokładny, obsługa mówi jedno potem wychodzi zupełnie coś innego. Zamiast auto naprawić aby klient był zadowolony to musze się tu wracać kilka krotnie. A samochód sprzedał mi Pan Krystian K. Po wydaniu samochodu cisza kilka razy byłem na serwisie to jak mnie widzi to unika kontaktu. Samochód jest dobry ale nie polecam kupienie i serwisowanie go w Krakowie przy ul jasnogórskiej totalne dno
Mogę jedynie potwierdzić opinię. Dlatego po kilku wizytach w tym salonie i podjęciu decyzji o zakupie nabyłem swojego fiata u innego Krakowskiego dealera.
Wysłane z mojego C103 przy użyciu Tapatalka