To jest widok strony w wersji do druku
-
Kurcze to w moim przypadku też powinienem zrobić przegląd na 2 lata nawet jak nie orzedłużam gwarancji,,, co mi się nie uśmiecha bo przy 6 tys przebiegu to miałem zamiar wymienić u nich tylko olej i flltr i tyle bo co tam robić wiecej[emoji3]
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Masz w księdze ,że olej co 15 tyś zaleca się w MA ,a reszta chyba ma inny interwał ,ale z pamięci jadę -sprawdź dokładnie.
-
Cytat:
Napisał
rajtkezjusz
Masz w księdze ,że olej co 15 tyś zaleca się w MA
Lub co rok.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Lub co rok.
I jak u ciebie po tej wizycie w ASO?
-
Dzisiejsze mycie pokazało ze odpływ jest zatkany.
Próbowałem przeczyścić drutem ale średnio pomogło.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9190d1ded8.jpg
-
Cytat:
Napisał
Spawn
I jak u ciebie po tej wizycie w ASO?
Stwierdzili turbina, nie sprawdzali zaworu, bo nie mogą, wysłali informację do FCA i czekam.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Stwierdzili turbina, nie sprawdzali zaworu, bo nie mogą, wysłali informację do FCA i czekam.
A jaki masz dokładnie przebieg?
-
Cytat:
Napisał
marqo
W tym miejscu drutem, to bardzo zły pomysł. Dziurka po prawej ma rurkę, która jest trochę zagięta. Trzeba zdjąć plastikowe podszybie. Typowy odpływ to nie jest, bo i tak wpada woda do rynny, w której jest między innymi silnik wycieraczki. Do tej samej rynny spływa woda z lewej strony. Po myciu u mnie też od nowości po pewnym czasie woda nie spływa, a rurka jest drożna
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Lub co rok.
ekzakli
-
Cytat:
Napisał
Spawn
A jaki masz dokładnie przebieg?
Teraz 44tyś, pierwszy błąd przy 42tyś.
-
Ten błąd pojawił się w komunikatach i był ,czy tylko pojawił i po czasie zanikł aż do pojawienia się tego trwałego błędu ?
-
Błąd jako sporadyczny, po wykasowaniu i chwilowej jeździe ponownie pojawia się jako sporadyczny, bo jednak turbina raz działa, raz nie.
-
1 załącznik(i)
Kolejna usterka ;-)
@500X, też lewa :smile:
Załącznik 36204
-
Trochę zabawy w ginekologa i wymieniona :redface:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Błąd jako sporadyczny, po wykasowaniu i chwilowej jeździe ponownie pojawia się jako sporadyczny, bo jednak turbina raz działa, raz nie.
ale pojawia się na liczniku w postaci komunikatu ,czy trzeba to sprawdzić podpinając się pod tester ?