To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
rozrząd -
Podpowiedzcie Panowie, czy taki zestaw INA można ze spokojną głową do cromy zakładać? Nie wiem tylko jaki pasek wkładają do pudełka, bo INA chyba pasków nie robi. Pompy, napinacze i rolki generalnie są polecane, niestety nigdzie nie widziałem samej pompy wody.
https://autoczescizielonki.pl/partsc...2430~2INA.aspx
-
Ilość zębów 190 czyli wnioskuję, że do 1,9 8V. Mam założony ten zestaw u siebie.
U mnie była pomyłka i w komplecie był pasek o 200 zębach czyli do 16V-w sumie to rozrząd do 16V różni się tylko paskiem dłuższym o 10 zębów. Pasek jest jak najbardziej INA. Natomiast INA nie ma pomp wody i będzie z innej firmy. Zakładałem DOLZ podobno dobra.
Następnym razem o ile ten raz nastąpi to założę oryginał FPT.
-
Potwierdzam w Ina masz paski ina . 3 dni temu wymienialem w tdi octavi zestaw ina pompa byla skf rolki ina
U siebie w cromie zakladalem caly zestaw skf . W aucie siedzial ori rozrząd z 2007 Fpt (165tkm nalotu)rolki te same w skf byly napinacz tez Litensa czyli OEM
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Najwazniejsze moim zdaniem to kupic orginal czy to gaetsa czy skf czy conti podobna jakosc . W cromie akurat wymiana jest banalna bez blokad zadnych takze ciezko to zje...;)