To jest widok strony w wersji do druku
-
Opisuję problem bo liczę na to, że ktoś może miał podobny i tanim lub prostym sposobem może uda mi się to naprawić samemu. Od tego jest forum, żebym zadawać pytania, nie rozumiem tego zdania w którym mówisz żeby tego nie robić. Nie każdy ma wielkie pojęcie o samochodach jak kolega @GrandePunktV8. Jak nie mogę czegoś naprawić samemu to oddaję samochód do mechanika. Auto ma mnie przewieść z punktu A do B a nie żebym znał się na wszystkim jak działa diesel, jakieś FES/MES i inne wygibasy.
-
To ja dwa grosze tez pozwole sobie...Kol. "Grande" w wiekszosci ma racje, bo powielamy X razy podobne tematy, problemu Ktory jest u Ciebie. W dziale "fiat bravo" pisalismy o dawkach startowych, czujniku temp. wody, odpinaniu czujnika i efektach , urzadzeniu poprawiajacych rozruch w siln jtd (diesel). Oczywiscie masz prawo sie nie znac na tym wszystkim,ale jestes jednym z tysiecy "proznych lenii' (bez urazy) , ktorzy żadają podania rozwiązania na tacy... Skoro umiesz sie zarejestrowac na forum i pisac o problemie, to bedziesz umial poszukac w tematach ,ktore piszą o Twoim problemie... Nie naprawimy auta przez net ,nawet AI jeszcze nie potrafi...:roll::lol:
-
Bo fora - owszem - są po to, żeby pytać ale nie po raz enty o to samo. Nie należy pytać o tematy, na które są ogólnie dostępne odpowiedzi w internecie (juz nie wspomnę o takich tematach, które są już na forum).
Jeśli się wcześniej poczytało i odpowiedzi nie znalazło, bądź sposoby rozwiązań są nieskuteczne to należy o tym dokładnie napisać. Co zdiagnozowano, co próbowano zrobić itd.