U mnie ten efekt nie występuje ale nie wiem czy mi przypadkiem na przeglądzie kiedyś nie aktualizowali...
To jest widok strony w wersji do druku
U mnie ten efekt nie występuje ale nie wiem czy mi przypadkiem na przeglądzie kiedyś nie aktualizowali...
Dzwoniłem do ASO i po nr VIN według serwisówki nie ma aktualizacji sterownika klimatyzacji, może być po podłączeniu Witech-a. Aktualizacja jeśli będzie to w cenie diagnostyki tj. ~160zł. Ja o tym problemie przypominam sobie na długich wyjazdach, a taki miałem ostatnio [paręset km] w tamte wakacje:tongue Pytałem się serwisanta z którym rozmawiałem czy się spotkali z takim problemem w Tipo z automatyczną klimą, to mi odpowiedział że nie i że mi raczej tak nie pomoże skoro jak przyjade do nich to problemu nie będzie chyba że pojazdę do ASO do 3 miasta;-)
Muszą ci się steyr podłączyć Witechem, wtedy aktualizacja się im pojawi dla klimy.
A ktoś już aktualizował i może potwierdzić że działa?
Ja kibicuje koledze. Może dla niektórych być to bezsensownym zabiegiem, ale czego się nie robi dla własnej satysfakcji. Jego czas jego kasa jego auto. Sam bym się tego nie podjął, a jak zadziała będzie pierwszym co zmienił manuala na automat w tipo bieda edyszon ;) Czekam na dalsze kroki. Pozdro
Witam mam pytanie bo mam TIPO w wersji tipo jestem na etapie elektrycznych szyb z tyłu i zastanawiam się nad lusterkami elektrycznymi mam rozumieć że jak wymienię wiązki w drzwiach to wszystko będzie działać ??
z tyłu wiązka jest wykastrowana i nawet po wymianie w drzwiach i tak brakuje kabli w słupku przynajmniej tak mi się wydaje po przeliczeniu pinów w obecnej kostce która wychodzi ze słupka.
Pozdrawiam
Szukam ,panelu sterowania do klimy manualnej Fiata Tipo 1,4 Załącznik 41958 ,problemem jest zapadające lewe pokrętło zimne/ciepłe pokrętło i linka
D1M1TRY, sądząc po braku odpowiedzi przez 3,5 roku, zarzuciłeś temat. A szkoda...