Zapierdzielalem z nad morza grande punto i 4 tys. nie schodzilo z blatu (skrzynia 5b). W mito 3.5 tys i to samo Nic mu nie bedzie wypije troche oliwy co najwyzej.
To jest widok strony w wersji do druku
Zapierdzielalem z nad morza grande punto i 4 tys. nie schodzilo z blatu (skrzynia 5b). W mito 3.5 tys i to samo Nic mu nie bedzie wypije troche oliwy co najwyzej.
w tylu w jakim mi wkońcu odpowie bo każdy pisze jak jeździ ale zero konkretów. Jak Ci się nie podoba to przejdź do innego tematu.
Rzucaj się na innym forum (ledwo zarejestrowany a już zaczynasz), tym tonem odzywaj się do kogoś innego, bo nie będziesz mi wmawiał co mam robić. Na innym forum byłaby "nagroda".
Nie otrzymasz żadnej odpowiedzi, na takie pytanie szkoda strzępić klawiatury, a Twoje podejście to potwierdza. Najlepiej postaw w garażu i przykryj kocem - żadne obroty wtedy nie zaszkodzą.
PS. Pomyliłem się, w obu wątkach jednak odpowiedziałem...
ja właśnie spinam się najmniej. Zadałem pytanie i tyle. To, że w 2 tematach nie ma znaczenia. Nie chcesz odpowiadać to tego nie rób ale nie zadawaj retorycznych pytań dotyczących ile jeszcze razy zadam to pytanie bo też nie chce abyś mnie pouczał co mam robić. Zresztą te dywagacje nikomu nic nie przynoszą więc poprostu zakończmy bezsensowny spór.
Nie przejmuj się krowką ten typ tak ma jak pobędziesz dłużej na forum to się przekonasz-nawet nie warto reagować