Carserwis przy ul. Okulickiego w Piasecznie - 10/10.
Ze względu na rzeczowe porady i uczciwe podejście do klienta przez Pana Dawida Głowackiego oraz fachowe wsparcie na każdym etapie: od zakupu i do odbioru samochodu.
To jest widok strony w wersji do druku
Carserwis przy ul. Okulickiego w Piasecznie - 10/10.
Ze względu na rzeczowe porady i uczciwe podejście do klienta przez Pana Dawida Głowackiego oraz fachowe wsparcie na każdym etapie: od zakupu i do odbioru samochodu.
Jakieś opinie o Gdańsku?
RedDevil poproś ofertę od dealera i jednocześnie poszukaj sam w sumie banki jakie oferują dany produkt są te same jakie w ofercie ma dealer kwestia wysokości prowizji. Jedynie oferty z FCA Banku nie będziesz miał komercyjnie na rynku.
Leasing jak najbardziej OK. Trzeba popytać o oferty bo napewno maja jakis leasing w salonie ale firmy zewnetrzne maja takze dobre warunki, choć rożnią się sporo. Trzeba tylko szukac w znanych firmach leasingowych bo z takimi niewiadomego pochodzenia mogą być problemy. Osobiście mogę polecić Getin Leasing.
Rozeznalem masterlease i zapewne skorzystam, na plus, że przy takiej formie finansowania można dostać niezły rabat, również w fiat.
GANINEX, aleja Roździeńskiego 170, 40-203 Katowice <- nie polecam: brak zainteresowania klientem; brak informacji o szczegółach specyfikacji i o czasie oczekiwania; brak informacji czy wogóle można jakieś tipo dostać szybciej; ogólnie brak jakiegokolwiek zainteresowania; umówiłem się na jazdę próbną, ale po przybyciu do salonu okazało się, że nie ma auta żebym jazdę próbną mógł odbyć. Po tej sytuacji wybrałem inny salon.
Szczęsny-Zjawiony, Władysława Reymonta 29, 41-300 Dąbrowa Górnicza <- polecam: pomimo, że w salonie trwał remont, to nie było problemu z prezentacją samochodu i jazdą próbną, jeszcze tego samego dnia. Na zakup zdecydowałem się także tego samego dnia. Negocjacje były profesjonalne i szybkie. Otrzymałem także ubezpieczenie w dobrej cenie > 1700 (oc,ac,nw,assistance). Obsługa miła i pomocna.
Link do powyższego posta należało podesłać właścicielowi salonu GANINEX... Niech poczyta jak się niego pracuje...
To ze mną jedynie skontaktował się właśnie ganinex z Katowic, Partner i Dąbrowa nie raczyły odpowiedzieć na maila. Za kilka dni mam umówioną jazdę próbną w ganinexie, jak nie będzie auta, to będzie o tym w mediach:D
Na pewno strasznie się tym będą przejmować...
Żaden normalny właściciel , nie potraktuje takiego czegoś poważnie. Ma zastrzeżenia , umawia się z właścicielem na spotkanie i "wykłada kawę na ławę" Może w ramach zadośćuczynienia dostałby większy rabat , albo jakieś gratisy ? Anonimowo , to w internecie można sobie popisać...
W przypadku Aso forda jak mi uszkodzili lakier i olali mnie, po opisaniu zdarzenia na forum forda szybciutko kierownik serwisu ustalił kim jestem, mimo anonimowego nicku, zadzwonił i zaproponował rozwiązanie... Lakierowanie i auto zastępcze na czas naprawy, więc raczej poważny właściciel się interesuje... Na moim przykładzie widac, ze sprawdza czy to prawda i działa...
GANINEX, 40-203 Katowice,aleja Roździeńskiego 170, nie polecam,olewają klienta,nie słowni,nie punktualni.... Wszystkim odradzam zakup auta w tym salonie.
Qvadrat
ależ oczywiście że wiedzą kto jest kto i regularnie tu zaglądają :) sam jestem dobrym przykładem :)