Styropian w kontakcie z paliwami, chemią może się utleniać. Nie zabezpieczony również plus będzie kruszył się, w dodatku łatwopalny. Szkoda roboty.
To jest widok strony w wersji do druku
Styropian w kontakcie z paliwami, chemią może się utleniać. Nie zabezpieczony również plus będzie kruszył się, w dodatku łatwopalny. Szkoda roboty.
szkoda roboty i czasu , jeśli chodzi o estetyke lepiej zrobić ściany płytą osb
Chcę powiesić koła i właśnie się zastanawiam jak to zrobić. Do tego jeszcze jakąś półkę na różne rzeczy typu oleje, płyny.
Płaskownik i śruby na przestrzał? Albo stojak oparty na ziemi i tylko lekko przydyblowany do ścianek.
3 m szerokości to nie za szeroko odjąć szerokość samochodu robi się mało , ja mam półki porobione na wysokości głowy by na ziemi mieć więcej miejsca ;-)
Aaa tam wystarczy położyć na styropianie płytę i będzie git.A na półkę to lepiej kątownik bo płaskownik się nie nadaje,chyba że na jakieś wzmocnienie.
hmm.. każdy garaż lepszy niż żaden. Prąd tam posiadasz? Jeśli tak to można coś nawet w takim garażu podłubać :) Wtedy tylko zimą jakiś grzejnik elektryczny, albo zwyczajna koza :D Co do ocieplania, to nie szalałbym z tym. Do jakiejś roboty i tak się zagrzeje, a w zimę przez noc i tak w garażu będzie zimno, czy go ocieplimy czy nie.
Nie, to zwykł garaż. Zależało mi aby schować gdzieś auto, nie padało na niego oraz nie obijać go drzwiami innych aut - Polacy to "szeroki" naród ;
Obijanie u siebie bym jeszcze zniósł ale złośliwe rysy przez całe auto bolą najbardziej.. :(
No i dzisiaj test przeszedł ;D U mnie z rana -4C, auta oblodzone od góry do dołu. Otworzyłem garaż i w środku 0C, a auto nie było oblodzone ;)
Co do rys, to tak, są takie pajace co chodzą i rysują, sam się kiedyś o tym przekonałem.
Rysownikom trzeba po piszczelach tłumaczyć, że nie wolno po cudzym malować... ;-)
Dobrze jest mieć kogoś znajomego w energetyce. Tam mają takie kable 4-żyłowe w igielicie obciągnięte gumą - całość jakieś 3" :) 60cm takiego kabla, to bardzo poręczny tłumacz :)
Ja mam co prawda garaż murowany i nieocieplony ale mam sposób na zamarznięte szyby.Jak jest duży mróz po przyjechaniu np.z pracy czasem boczne szyby są lekko przymarznięte.Wjeżdżam do garażu i otwieram maskę.Rano szyby suche,czyste i w drogę.Miszko zrób dobrą wentylację,w blaszaku to podstawa.
A dokładniej co daje otwarcie maski? Wentylację?