Jak masz butlę 47l to do pełna gazu nie zatankujesz. Poczytaj o tym w necie. Jest to dobrze opisane.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak masz butlę 47l to do pełna gazu nie zatankujesz. Poczytaj o tym w necie. Jest to dobrze opisane.
Tomasz, tu masz coś na otwarcie oczu. Zrzut ekranu z korespondencji reklamowej. Tyle warte są opinie w sieci.
Osz ty, to już nawet takie oszustwa jawnie się reklamują.
Ja teraz jedynie mogę mieć nadzieję, że mały zakład z Bielska-Białej nie będzie inwestował w takie rozwiązania, w końcu to tylko niecałe 300opinii, ale z tego może wyniknąć jedynie tyle, że czym mniej opinii na google to się okaże lepiej.
Zastanawia mnie jedynie w jaki sposób usuwają opinie, bo to, że mogą dodać kilkaset pozytywnych opinii to raczej bez problemu skoro "Posiadamy 230tys aktywnych kont".
Chyba, że usunięcie opinii rozumiane jest, że ta jedna Twoja negatywna opinia, stanie się praktycznie niewidoczna w gąszczu kilkuset pozytywnych.
Tak, tak ja to rozumiem, że można zatankować butlę w max 80%.
Jednak ja mam większą butlę o pojemności całkowitej 58l, czyli wspomniane 80% to jest 46,4l które powinno wejść bez problemu.
Przede mną trasa za miesiąc 3000km wiec każdy litr tańszego paliwa będzie wręcz na wagę złota.
Kwestia odpowiedniego podgięcia odgięcia pływaka. I ci wejdzie 70% albo 90%