Dobrze, ¿e nie 300.
To jest widok strony w wersji do druku
Dobrze, ¿e nie 300.
Pisa³em ¿e licznikowe. Nie goni³e¶ swojego auto do prêdko¶ci maksymalnej?
Eee to moja na stock 215 licznikowo, 205 z GPS
Nie zgodzê siê! Mia³em kiedy¶ Fiata Sienê w wysokiej wersji ( na wyposa¿eniu oryginalny ko³pak, szyba w pr±dzie, zamek na pilota, silnik 1.2 zasilany mega wydajnym paliwem LPG, oraz najszybszy czerwony kolor ) i uda³o mi siê to rozbujaæ do 170 km/h. Podczas tego wyczynu zapina³em siê pasami od kierowcy i pasa¿era :) tak dla bezpieczeñstwa :). Dla tygodnie pó¼niej uszczelka pod g³owic± do wymiany ;)
Croma - 230 km/h na liczniku, 210 km/h GPS w dwie osoby i baga¿.
A Sienê te¿ mia³em, 1,6HL 103KM i w dwie osoby z waliz± z Norynbergii do pierwszej stacji benzynowej w Zgorzelcu na oparach benzyny w dwie godziny siê uda³o.
Przez nastêpne kilkana¶cie lat jeszcze je¼dzi³a bezawaryjnie i na LPG.
...mój poprzedni Palio-wóz (1,2 / 73KM / LPG) uda³o siê rozpêdziæ do 165 km/h wg wskazañ GPS (z obci±¿eniem-powrót z wakacji)
widzê, ¿e u Was te¿ licznik mocno zawy¿a w stosunku do GPS (jeszcze nie testowa³em maxa w mojej Cromce)
Chyba z Norymbergi, bo czegos takiego jak Norynbergia to nie kojarzê...
Wys³ane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy u¿yciu Tapatalka
A je¶li licznikowo to muszê siê przyznaæ, ¿e Fiat 126p ojca wyci±ga³ tyle i to na podwórku z urwan± pó³o¶k± na 4-tym biegu :cool:
Wrócê do meritum, bo widzê, ¿e siê trochê offtopic zrobi³.
Odda³em auto do zaufanych mechaników, dzi¶ dzwonili. Mówili, ¿e czarny dym spowodowa³a nieszczelno¶æ w uk³adzie dolotowym. Panowie te¿ sprawdzili stan techniczny czyli zawieszenie, klocki itd i wszystko jest w porz±dku.
Dzi¶ jak odbiorê auto po 17 to dok³adnie sprawdzê czy rzeczywi¶cie dym siê nie pojawia. Teraz zosta³a ju¿ tylko regeneracja turbiny.