To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja mam swój prywatny elm plus fes i śmiga , problem w tym że musisz się połączyć z klimą a nie z ecu silnika u mnie w ecu silnika nie było błędów połączyłem zielony adapter połączyłem się z klimą i gruch błąd aż świecił swoją obecnością pozdrawiam
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Abs ,klima skrzynia biegów silnik parctronic wszystko ma osobne zapisy błędów z kąd jesteś ??? będę w sobotę w Polsce może się gdzieś spotkamy …???,na diagnozę pozdrawiam
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Napisałem na priv ale nie wiem czy odebrales. Jestem z Warszawy. Jakbyś miał czas w sobotę wieczorem to mógłbym podjechać, o ile mieszkasz niedaleko. Pozdr
-
Jak Ci się chce przyjechać do Piaseczna to możemy ja podłączyć pod kompa i zobaczymy co wyjdzie. Mam potrzebne kable (ELM i przejściówka) oraz MES.
-
Zgodnie z waszymi sugestiami, zajrzałem do silniczka sterującego klapami obiegu powietrza. Wyłamany był jeden ząbek. Zębatkę zdjąłem przy pomocy ściągacza do ramion wycieraczek, była bardzo mocno osadzona na trzpieniu i inny sposób demontażu w zasadzie nie wchodził w grę.
A przez wyłamaną zębatkę cały czas klapy były ustawione w pozycji obiegu wewnętrznego, stąd parowanie szyb przy wyłączonej klimie. Dzięki wszystkim za pomoc.
Rafał, dzięki za podłączenie samochodu pod kompa i cenne porady.
pozdrawiam i pewnie wkrótce do usłyszenia z jakimś kolejnym problemem:)