To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bartek6622
270kkm i odpala od strzała, a nawet rzekł bym, że aż za dobrze. Czasem zdarza jej się wyprzedzić bendix rozrusznika i ciągnie z rozrusznikiem :D
Croma im starsza tym lepsza :P Ja mam 247 tys. km i też żadnych problemów z rozruchem:) W ogóle jak ostatnio przy okazji wymiany rozrządu wyczyściłem kolektor, egr i przepustnicę, pojazd dostał drugie piękne życie;) I jak tu w ogóle myśleć o zmianie samochodu ;)
-
Cytat:
Napisał
Marian086
I jak tu w ogóle myśleć o zmianie samochodu ;)
Nie myśleć! Zresztą jak obserwuję ile croma traci na wartości z każdym rokiem tym bardziej utwierdzam się w dobrym wyborze na kilka lat ;) Fiata nie da się kupić na rok czy dwa i sprzedać bez dużej straty. Wracając do tematu, egr wyleciał rok temu. Wtedy czyściłem przepustnicę, była zawalona. Tydzień temu ją sprawdzałem i praktycznie czysta. Pozbycie się egru rzeczywiście wpływa pozytywnie na silnik nie wspominając o pozbyciu się turbo dziury.
-
Cytat:
Napisał
TMK
Nie myśleć! Zresztą jak obserwuję ile croma traci na wartości z każdym rokiem tym bardziej utwierdzam się w dobrym wyborze na kilka lat Fiata nie da się kupić na rok czy dwa
To prawda :) Temperką jeździłem siedem lat, Marysią Weekendową siedem lat, Cromalem też tyle albo i więcej :D
-
Wydaje mi sie ze wcale tak duzo nie traci. Niemniej po tym ile zainwestowalem w swoja sztuke, tez nie zamierzam sprzedawac. Pozatym to jest calkiem niezle auto, mam nakrecone ok 250k km i nie mialem zadnej awarii, jezdzi przyjemnie, czesci sa relatywnie tanie, oc w miare tez - 329pln za rok, plus jeszcze pare innych rzeczy sprawiaja ze nie ma sensu sie go pozbywac, moja croma zostanie u mnie az sie rozleci:)