miałem i potwierdzam. A do tego zmą spalanie 10 i więcej.
To jest widok strony w wersji do druku
od jakiegoś czasu posiadam 120 konnego multijeta i jak na razie jestem zadowolony. średnie spalanie z komputera przy krótkich 5 km odcinkach to 5,8L/100 km. co do climatronica, nie był to element wyposażenia na którym mi specjalnie zależało. po prostu taką wersję trafiłem. na razie działa bardzo dobrze. chociaż jest jedna rzecz, która mnie irytuje - dziwne dźwięki dobiegające z wnętrza konsoli klimatyzacji lub z jej okolic zaraz po uruchomieniu zimnego silnika. takie jakby trzaski, tykanie. po przeczytaniu wątku poniżej trochę się uspokoiłem
Fiat Stilo | "Pykająca" Klimatyzacja - Klimatronik | FIAT Forum
co do diesla i krótkich przebiegów. znajomy z pracy posiada od nowości czyli od 2002 roku Stilo JTD 115KM i użytkuje je wyłącznie na krótkich 3 km odcinkach. zero problemów. poza wymianami typowo eksploatacyjnymi, jedyne co naprawiał to... climatronic ;)
No to fajnie, biedy nie będzie. A jak żywotność sprzęgła dwumasowego w Bravo [ diesel ]. I w jakich cenach stoją Brava nie klepane i odmłodzone z licznika [ korekty licznika ]. Bo zamierzam taką zakupić dla siebie i mojej rodziny, nie wiem ile potrzebuję € [zł].
Dziękuje za odpowiedzi.