To jest widok strony w wersji do druku
-
Dzięki za odpowiedz, ale ta druga pol os co kupiłeś też jest z kielichem podłużnym? Zastanawia mnie, że chyba nie bez powodu automaty mają w większości ten kielich podłużny, ja dodatkowo mam zmieniona mapę więc to też nie sprzyja. Ale ważna informacją jest to, że polos od f40 pasuje.
-
Cytat:
Napisał
marwojcin
Dzięki za odpowiedz, ale ta druga pol os co kupiłeś też jest z kielichem podłużnym? Zastanawia mnie, że chyba nie bez powodu automaty mają w większości ten kielich podłużny, ja dodatkowo mam zmieniona mapę więc to też nie sprzyja. Ale ważna informacją jest to, że polos od f40 pasuje.
Nowa, którą kupiłem ma kielich okrągły.
-
Ok, dzięki za informację, koło środy wejdę pod samochód i zobaczę jak TK wygląda
-
2 załącznik(i)
Ja mam taką półoś jak na zdjęciu:
Załącznik 42603
jak uważacie, da się przełożyć półoś do starej podpory ? czy jest to całkiem co innego ?
Kupić chciałbym tą ze zdjęcia poniżej:
Załącznik 42604
-
Kolego. Wejdź w temat przypięty z wymianą półosi w manualnej skrzyni. Autor postu dodał fotorelację na dysku google. Włącz sobie zdjęcie nr 28 i popatrz jak wkręcona jest podpora do miski i zobaczysz też po lewej stronie otwór na ewentualną możliwość montażu podpory z Vectry. Z kolei na zdjęciu nr 30 widać już drugą podporę z Opla i ślady po demontażu starej. Wejdź pod auto i porównaj sobie. Nie jestem pewny czy miski w 2.4 jtdm i 1.9 jtd mają taki sam krój i podobne mocowania.
-
Wielkie dzięki, bardzo mi pomogłeś, w misce są tylko jedne otwory montażowe, więc to nie podejdzie, trzeba byłoby rzeźbić..