Regulator cisnienia czysciles ? Moze tez czujnik cisnienia szwankuje, robles test przelewow. Jakm chcesz przyjedz do mnie , masz 25 km, popatrzymy co mu jest. Przjezdzam na obiadki do Hammer Lunch, do Pinczowa, czesto. Jakl cos p[isz na PW.
To jest widok strony w wersji do druku
Regulator cisnienia czysciles ? Moze tez czujnik cisnienia szwankuje, robles test przelewow. Jakm chcesz przyjedz do mnie , masz 25 km, popatrzymy co mu jest. Przjezdzam na obiadki do Hammer Lunch, do Pinczowa, czesto. Jakl cos p[isz na PW.
Odstawiłem auto na miesiąc do znajomego warsztatu.
Sprawdzili chyba wszystko co się tylko dało. Od filtra powietrza, przepływkę, egr, pompa w baku, przewody, filtry. Nic to nie dało. Problemy były dalej. Wtryski poszły do sprawdzenia, okazało się, że są w porządku. Przyszła kolej na pompę CR. I tutaj pompa została zregenerowana, zapłaciłem za komplet uszczelnień i uszczelek razem z usługą 440 zł.
Autko jeździ chyba nawet lepiej niż przed usterką. Muszę poobserwować jeszcze jakiś czas, na razie zrobiłem tylko jeden bak, jak wygląda spalanie. Wydaje mi się, że spadło, ale zobaczymy.