Chyba nie czytales dobrze ksiazki gwarancyjnej bo gwarancja jest 2 lata bez limitu km.
Zreszta masz 2 lata rekojmi od daty zakupu, zamiast cwaniakowac emotami zapoznaj sie z przepisami.
To jest widok strony w wersji do druku
hehe przeca to normalka :lol: i szkoda że nie ja klepie tyla km ,bo bym wcześniej mógł sobie coś pomodować ,a tak kuźwa trzyma mnie ta gwarancyja hehe ,a szkoda jej odpuścić ,a skoro gwarantują ? to i niech ewentualnie naprawiają w tych ramach hehe ,ale z dwojga złego wole żeby nic sie nie psuło i niechaj spiertalają tam "gdzie pieprz rośnie ":lol::dzialko::dzialko::axe::axe::axe::lol:
Zaczynam odnosić wrażenie, że to kolejny, klasyczny troll [emoji16]
Kurcze za 4650 km skończy mi się gwarancja bo stuknie mi 30 tyś. I co ja pocznę.... Przecież auto nawet roku nie ma... Trzeba będzie sprzedać za 30% wartości... [emoji20]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Słuchajcie dalej mardasa, w d*pie byl gó*no widzial
Załącznik 35074
:kopwtylek:
Serwisuje tylko z tego powodu 2 lata i bez limitu kilometrów.
Napisał Tomasz1976 Zobacz post
Już coś mogę napisać,właśnie miałem tel.z serwisu.jesli coś źle napiszę,to jutro uzupełnię. Nowe zawory wydechowe,rozrzad+pompa wody.pelne koszta 2200.rano jadę po auto."
Samochód masz na gwarancji? Te koszta to ze wzgledu, że masz założony lpg, czy że lpg -chyba - zakładałeś poza aso?
Tak.zakladalem sam.dlatego nie ma gwarancji, powiem Wam że już nawet nie chce mi się pisać na temat tego samochodu. Po przejechaniu 300km suchy bagnet(dobrze, że sprawdzilem),usłyszałem,że jak się górę uszczelni to teraz pierścienie już całkiem puszczają.wiec,oddaje we wtorek na pierścienie. Normalnie wstyd kolegom opowiadać,wjebalem się w ten samochód po całości.trudno zrobię wszystko i zobaczę.te 2200 to było z rozrzadem i pompą. Dbalem olej planowany od początku,zmieniany. Jakiś niefart.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Olej zmieniany miało być,na czas.i dupa
Nie umiesz jeździć i tyle. Albo jakaś złotówa. Auto jest super. Ja już mam 45 tyś. i silnik nic. :lol:
To 3 litry Oleju wyparowało
przez 300km??
Ciekawe czy za wymianę pierścieni będą chcieli kasę? Jak pamiętam to Tobie brał sporo Oleju.
Ile dałeś za założenie lpg? Może mniej niż za tartarini, które w aso kosztuje niecałe 4000pln.
Teraz za 2200 masz też wymieniony rozrząd i pompę, więc może aż tak nie jesteś w plecy..?
Za montaż staga 2500zl
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Myślę że ok litra przez te 300km dolalem
No to remont silnika po chvju... jest gorzej niz przed, nie liczac usuniecia powodu braku kompresji na cylindrze
Bajki,że jak się uszczelniacze zaworowe wymieni to będą puszczać pierścienie to by się Andersen nie powstydził.
A kopcił? Bo przy takim braniu to chmura powinna być. Może pierścienie a może zawór ma duży luz i puszcza na prowadnicy
Albo kawałek zaworu jeśli odpadł zrobił z gładzi cylindra jesień średniowiecza. Ale wtedy powinien zdrowo na niebiesko dawać. A może po zrzuceniu glowicy nie dolali oleju a to co w niej było zostało w warsztacie stąd różnica. Tak czy inaczej trzebaby zacząć od pomiaru kompresji a nie od razu wymiany pierścieni.
Olej był jak odbierałem auto.nie kopci,czytałem w Internecie i wnioskuję,że jest to możliwe.kolega miał identyczną historię w nowej merivie,znaczy się od nowości miał opla,lecz taka usterka miał przy 200tys/km identyczną. Także jest to spotykana rzecz.tylko ja mam 73000.dla mnie temat marki fiat jest zamknięty na zawsze.zreszta dla mnie potwierdza się opinią na temat tej marki, chociaż nie wierzyłem ten stereotyp. No ale mam juz swoje zdanie.kupilem hiv'a.