Ale dlaczego miałoby być?
To jest widok strony w wersji do druku
Ale dlaczego miałoby być?
Swoim Tipo przejechałem 110.000 km i też mógłbym podobny artykuł stworzyć. I też byłby podejrzany. Tutaj wielu ma paranoję.
Mozesz wrzucic zdjęcie swojej kierownicy,? Ciekaw jestem czy tez styrana jak na zdjeciach z artykulu
Właśnie nie, ma dwa "odpryski" w miejscach, w których obrączki z palców stykają się z plastikiem, ale poza tym bez śladów zużycia, tyle że ja głównie autostradami jeżdżę.
Bo u mnie kierownica traktowana jest wyjątkowo, a podczas miejskiej eksploatacji niszczy się jak w artykule. Pisałem to po to, by zwrócić uwagę na fatalną jakość materiałów w Fiacie Tipo.
Fatalną jakość dobre haha jak dbasz tak masz i z maybacha chlew można zrobic :)
... :) lub np.kupic caly silnik...
https://allegro.pl/oferta/fiat-tipo-...ieg-7360424563
...i dalej mamy nowe serce pod maska... :)
A u mnie kierownica jak nówka z salonu,obszyta skórką,nie cioram łapami po całej kierze tylko trzymam ją najczęściej jedną(lewą) ręką,a czasem tylko dwoma paluszkami...więc jak ona ma się wytrzeć:confused:
Hahaha zaraz padnę ze śmiechu :-) ten portal po prostu psuje mu robotę ...bo przecież kolejki do serwisów z głowicami do remontu a w ogóle to tipo na LPG nie przejedzie więcej jak 40tyś teraz już nawet na PB nie chce jeździć to jak może ktoś napisać że przejechało 150 tyś na LPG ;-P Już pieprzą głupoty że trzeba oddawać te silniki do speców od TSI na przeróbki żeby nie brał oleju ... ciekawe co wymyślą za 3 miesiące :)
Wymysla ze tipo nie nadaje sie nawet do tego aby pod kocem trzymac haha pomijam juz fakt ze FP 2 razy juz ostrzegal ze wiecej tu nie wroci a wraca jak bumerang ;)