To jest widok strony w wersji do druku
-
Przegląd - świece i olej
Cześć,
Zbliża mi się przegląd Tipo 2016r z wymianą świec i oleju. Duże różnice w kosztach są jak zakupie sobie swoje świecie i olej, a wezmę te z ASO?
Jeśli tak to które świecie/jaki olej (ile litrów) kupić?
-
Cytat:
Napisał
lachu543
Cześć,
Zbliża mi się przegląd Tipo 2016r z wymianą świec i oleju. Duże różnice w kosztach są jak zakupie sobie swoje świecie i olej, a wezmę te z ASO?
Jeśli tak to które świecie/jaki olej (ile litrów) kupić?
Poczytaj i sam zadecyduj , ilu kierowców tyle zdań .....
https://fiatklubpolska.pl/silniki-be...-t-jet-42546/2
Co do świec też jest gdzieś wątek na forum jakie ..... ale tak na szybko https://allegro.pl/oferta/ngk-4-x-sw...4-t-9389174836
-
A jaki olej do tej pory tankowałeś? Świece najlepiej org. z NGK jak podaje kolega wyżej. I co tak chcesz w ASO robić takie rzeczy w 6 letnim aucie?
-
Cytat:
Napisał
steyr
A jaki olej do tej pory tankowałeś? Świece najlepiej org. z NGK jak podaje kolega wyżej. I co tak chcesz w ASO robić takie rzeczy w 6 letnim aucie?
Do tej pory zawsze z ASO brałem wszystko więc SELENIA.
Szczerze? To nie wiem czemu w ASO... :rolleyes: Za robocizne też kroją duuużo więcej?
-
Cytat:
Napisał
lachu543
Do tej pory zawsze z ASO brałem wszystko więc SELENIA.
Szczerze? To nie wiem czemu w ASO... :rolleyes: Za robocizne też kroją duuużo więcej?
A kto teraz nie kroi. Nie znam cen, sam ogarniam mechanikę. Z reguły ASO ma swoje stawki.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
steyr
A kto teraz nie kroi. Nie znam cen, sam ogarniam mechanikę. Z reguły ASO ma swoje stawki.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
199zł mi zaśpiewali za wymianę świec i oleju w jakimś zwykłym warsztacie. Nie pamiętam ile w ASO było...
Ile litrów oleju kupić?
-
Cytat:
Napisał
lachu543
Ile litrów oleju kupić?
Instrukcji do auta nie dali? Opcja "Szukaj" nie działa? Do moich nikogo nie pytałem ile wlać/kupić, bo wziąłem PDF/papierową, sprawdziłem i zapamiętałem. Jak znajdziesz ile wlać, to podejmiesz decyzję ile kupić.
-
Cytat:
Napisał
lachu543
199zł mi zaśpiewali za wymianę świec i oleju w jakimś zwykłym warsztacie. Nie pamiętam ile w ASO było...
Ile litrów oleju kupić?
199zł sama robocizna? Jak dla mnie dużo, ale nie prowadzę działalności więc pewnie normalna cena. Oleju wchodzi max 3,4l przeważnie ok 3,2l pod max.
-
Cytat:
Napisał
steyr
199zł sama robocizna? Jak dla mnie dużo, ale nie prowadzę działalności więc pewnie normalna cena. Oleju wchodzi max 3,4l przeważnie ok 3,2l pod max.
Nie podałeś ile l oleju trzeba kupić :roll: