Witamy na Fiat Klub Polska
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Posty od 1 do 15 z 17
  1. #1
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006

    Wycieraczki bosch aerotwin opinie

    Witam czy ktoś posiada lub posiadał pióra wycieraczek bosch aerotwin , jutro mam je zamiar kupić i nie wiem czy to dobry wybór, a raczej konieczność bo w intercarsie innych nie mają dopasowanych do cromy. Cena 107 zł



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    11 czerwiec 2017
    Skąd
    Częstochowa
    Wiek
    39
    Postów
    76
    Auto
    CROMA 1.9 Multijet 150KM
    Rocznik
    2007
    Ja zakupiłem ostatnio na all...o Visee Aquatec SV-A. Polecam ,naprawdę są ok i cena ok 70zł z dostawą

    Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

  4. #3
    Klubowicz
    Dołączył
    03 czerwiec 2009
    Skąd
    PL
    Postów
    377
    Auto
    Croma 150
    Visee lub Oryginał ASO czyli champion. Bedzie taniej niż Aerotwin.

  5. #4
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    A to ciekawe jutro zadzwonie do aso

  6. #5
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    24 lipiec 2011
    Skąd
    Gdańsk-Łeba
    Wiek
    47
    Postów
    903
    Auto
    Croma II MJTD 1,9 150 KM
    Rocznik
    7.2007
    Cytat Napisał faraon23 Zobacz post
    Witam czy ktoś posiada lub posiadał pióra wycieraczek bosch aerotwin , jutro mam je zamiar kupić i nie wiem czy to dobry wybór, a raczej konieczność bo w intercarsie innych nie mają dopasowanych do cromy. Cena 107 zł
    Stosuje tylko te wycieraczki od 8 lat w Cromie... nie są tanie ale na kilka lat spokój, dobrze zbierają i sa bardzo ciche... ja polecam
    Zdrowy rozsądek to coś, czego każdy potrzebuje, mało kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje

  7. #6
    Klubowicz
    Dołączył
    02 marzec 2017
    Skąd
    Toruń
    Wiek
    45
    Postów
    312
    Auto
    Bravo Trofeo LPG + Hyundai Tucson
    Rocznik
    2001/2017
    Kupiłem kiedys do Mazdy 5 , po 7 miesiącach do kosza , nie opłacalne , za komplet Visee do Mazdy 54 zł do Bravo zapłaciłem 48 zł , wymiana po każdej zimie i spokój

  8. #7
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    26 grudzień 2015
    Skąd
    wrocław
    Postów
    825
    Auto
    punto evo 1.4, doblo 1.4 T-Jet
    Rocznik
    2011, 2013
    kupilem bosh aero twin do mojegopuntolota byly ciut tańsze od SWF które dał producent auta (a wytrzymaly 7 lat) musialem wymienić bo się jedna rozwarstwila, ale do konca dobrze zbierały, w okolicy nei bylo SWF. jak na razie po 2 miesiacach stwierdzam że dobzre działają, zobaczymy czy pociagna tyle samo lat :-)

  9. #8
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    Coraz to dowiaduje się nowych żeczy, czy te swf to naprawde tyle pociągną?

    Co do boscha to wielo dobrych i tyle samo złych opinni czytałem.

    Jutro dzwonie do servisu zobaczymy co mają.

  10. #9
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 grudzień 2016
    Skąd
    Żory
    Wiek
    33
    Postów
    76
    Auto
    Fiat Croma 1.9 MultiJet 16V 150KM
    Rocznik
    2008
    Kupiłem rok temu do Cromy Visee Aquatec . Dalej zbierają dobrze i nie hałasują . Kosztowały na alleg 65zł z wysyłka komplet na przód . W tym samym czasie do mondeo kupiłem zestaw na przód firmy Good Rain . Jedyny ich zaleta w względem Visee to to że były tańsze . Mam wrażenie ,że ich koniec jest bliski czego nie mogę powiedzieć o Visee . Drugi raz Good Rain nie kupie ale nie powiem że są do dupy bo są dużo lepsze od zwykłych marketowych wycieraczek . W skali do 6 Visee 5+ a Good Rain 4+

  11. #10
    Master
    Dołączył
    12 styczeń 2008
    Skąd
    Jastrzębie Zdrój
    Wiek
    59
    Postów
    1,376
    Auto
    Cromka 1.9 automat
    Rocznik
    2010
    Cytat Napisał Padbandito Zobacz post
    Kupiłem rok temu do Cromy Visee Aquatec
    Mam te same i też jestem zadowolony
    Była Marea Weekend ELX 1,8 , BRC sekwencja
    Przez 7 latek Tempra 1,6 gażnik
    Uniden 78 elite

    „Ciężka praca i brak rozrywek sprawiają, że będziesz cholernym nudziarzem, a twoja żona bogatą wdową.” Edward Evan Evans-Pritchard. Pamiętajcie o wypoczynku!

  12. #11
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    06 marzec 2013
    Skąd
    Wawa Rembridge
    Wiek
    51
    Postów
    740
    Auto
    Croma 1,9 16V 150 KM aut. Emotion, Grande Punto 1,2 Dynamic
    Rocznik
    Croma VII 2010, Grande Punto VI 2009
    Cytat Napisał faraon23 Zobacz post
    Witam czy ktoś posiada lub posiadał pióra wycieraczek bosch aerotwin ...
    Mam i jestem zadowolony. U mnie wytrzymały rok i powoli zbieram się do wymiany ale to moim zdaniem norma.

  13. #12
    Master
    Dołączył
    07 luty 2016
    Skąd
    Jasło
    Wiek
    41
    Postów
    1,050
    Auto
    Croma 1,9 JTD 150KM
    Rocznik
    2006
    Temat o wycieraczkach juz istnieje na forum.

    Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka

  14. #13
    Klubowicz
    Dołączył
    30 grudzień 2017
    Skąd
    warszawa
    Postów
    109
    Auto
    croma 1.9 jtd 150km
    Rocznik
    2006
    to patrz że nie znalazłem. przed chwilą dzwoniłem do serwisu fiata krzyknęli mi 187 zł firmy valeo. a oryginały jak twierdzą nie trzymają , tylko na specjalne okazje sprowadzają.

  15. #14
    Klubowicz
    Dołączył
    25 kwiecień 2016
    Skąd
    -
    Postów
    430
    Auto
    Croma 1.9 16V
    Rocznik
    2005
    Ja też mam VISEE AQUATEC, 65 pln z przesyłką, jestem zadowolony.

  16. #15
    Master
    Dołączył
    07 luty 2016
    Skąd
    Jasło
    Wiek
    41
    Postów
    1,050
    Auto
    Croma 1,9 JTD 150KM
    Rocznik
    2006
    Cytat Napisał faraon23 Zobacz post
    to patrz że nie znalazłem. przed chwilą dzwoniłem do serwisu fiata krzyknęli mi 187 zł firmy valeo. a oryginały jak twierdzą nie trzymają , tylko na specjalne okazje sprowadzają.
    Visee Aquatec w zupełności wystarczą. Ta sama jakosc, a cena o połowę mniejsza.

    Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka


 
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. [wycieraczki] wycieraczki do fiata bravo 1995/1996 r
    Napisany przez szymekwschowa na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 01-02-2011, 18:08
  2. [wycieraczki] Wymiana tylnej wycieraczki
    Napisany przez rejczi85 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post: 05-12-2010, 23:08
  3. [wycieraczki] Jakie wycieraczki do Punto II 1.2 (2003 r)???
    Napisany przez bartek28124683 na forum Punto II
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post: 21-06-2010, 16:52
  4. [wycieraczki] Skrzypiące wycieraczki w nowym Fiorino
    Napisany przez Sztips na forum Fiorino
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post: 05-08-2009, 00:52
  5. [wycieraczki] Ciągła praca tylnej wycieraczki
    Napisany przez dk8211 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post: 21-10-2008, 17:48

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

bosch aerotwin opinie

wycieraczki bosch aerotwin opinie

bosch wycieraczki opiniewycieraczki Bosch opiniebosch aerotwin forumwycieraczki bosh aerotwin opiniewycieraczki bisch opiniebosch aerotwin testbosch clearview opiniewycieraczka bosch aerotwin opiniebosch opis wycieraczekbosch aeroeco opiniebosch aero eco opiniebravo 2 aerotwin opiniewycieraczki bosch aerotwinBosch aero twin opinie

Tagi dla tego tematu

https://www.iparts.pl