Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    12 kwiecień 2015
    Skąd
    Łęczyca
    Wiek
    27
    Postów
    39
    Auto
    Bravo 1.9 Multijet 150
    Rocznik
    05.2009

    Problem z podlaczeniem ELM 327 obd II

    Witam. Naczytalem sie tyle tego ze zglupialem. Otoz musi byc zainstalowany w jakis sposob kabel do komputera? bo moj komputer w zaden sposob go nie rozzpoznaje. chcialem zainstalowac sterowniki podane tu na stronie ale ich wcale nie rozpoznaje. co mam zrobic? jakas mala instrukcje do zrobienia tego. i gdy zainstalowalem Multiecuscan to on nie widzi kabla. czy dopiero go zauwazy gdy podlacze sie do auta? jak to jest ktos mi wytlumaczy? i wczesniej nigdy nie mialem doczynienia z takimi sprawami i prosze o wyrozumialosc i cierpliwosc pozdrawiam



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Master
    Dołączył
    05 listopad 2009
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    18
    Postów
    1,121
    Auto
    Fiat Marea Weekend 1.9JTD
    Rocznik
    1999
    Cytat Napisał borys1717 Zobacz post
    Otoz musi byc zainstalowany w jakis sposob kabel do komputera?
    musisz zainstalować sterowniki do kabla.
    Cytat Napisał borys1717 Zobacz post
    chcialem zainstalowac sterowniki podane tu na stronie ale ich wcale nie rozpoznaje.
    co znaczy nie rozpoznaje?
    Cytat Napisał borys1717 Zobacz post
    gdy zainstalowalem Multiecuscan to on nie widzi kabla.
    bo go nie zainstalowałeś.

    Jaki masz system?
    They see me trollin', they hatin'
    Marea Weekend 1.9 JTD CF2 oraz: Focus MK2 1.6TDCi, Thalia 1.4 i Nuova Bravo 1.4 T-Jet
    Nie pomagam przez PW

  4. #3
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    12 kwiecień 2015
    Skąd
    Łęczyca
    Wiek
    27
    Postów
    39
    Auto
    Bravo 1.9 Multijet 150
    Rocznik
    05.2009
    mam win 7. nie rozpoznaje czyli nie chca sie zainstalowac. gdy wybieram folder z strownikami windows nie widzi w nim sterownikow

    [COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]

    Chyba to wina kabla. postepowalem wedlug instrukcji i nic. a kabel kupilem za niecale 40 zl na allegro:/

  5. #4
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    08 maj 2015
    Skąd
    Irlandia
    Wiek
    35
    Postów
    19
    Auto
    Bravo 1.9 multijet
    Rocznik
    2008 grudzien
    borys przeslij mi na priv dokladny namiar na program do silnika do kasowania bledow i kabel bo tez bede musial kupic ..pogasik kilka kontrolek i sprawdzic co tam jeszcze w silniczku


 

Podobne tematy

  1. Radio fabryczne problem z podlaczeniem!
    Napisany przez vichalek na forum Punto II
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 19-09-2013, 20:39

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

http://www.iparts.pl