Witam
posiadam barkę i jeśli ktoś by chciał coś wiedzieć o tym autku, to chętnie się swoją skromną wiedzą podzielę :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
posiadam barkę i jeśli ktoś by chciał coś wiedzieć o tym autku, to chętnie się swoją skromną wiedzą podzielę :D
odyn44, no interesowało by mnie kilka rzeczy, przed wszystkim jak to się sprawuje na naszych drogach, i czy są jakieś częste usterki na które trzeba zwracać uwagę przy zakupie?
sprawuje się bardzo dobrze, po prostu małe, bardzo zwinne i fenomenalne w prowadzeniu autko :D
natomiast zakup, to już całkiem inna bajka, najczęściej używane trafiają do nas z importu handlarzy, po dzwonach i teraz kwestia znalezienia takiej, niezbyt mocno skrzywdzonej, jest jeszcze dużo różnych spraw na które trzeba zwracać uwagę
jest mnóstwo informacji o barce i o innych cabrio na forum cabrio-club.pl :) zapraszam :D
Dżizas, marzę o Łódeczce. Sprzedam Gralkę, ożenię się, spoważnieję, zbuduję dom, ustabilizuję się, zapewnię sobie garaż, kanał, labradora - i wtedy na pewno kupię to cacuszko :).
kashmir, lepiej chyba kupić to wozidło nim się ożenisz :P więcej zabawy będzie... a po ślubie to już raczej żona nie pozwoli 8-)
ubek, ale akurat (przyszłej) żonie Łódeczka się wyjątkowo podoba :). W ogóle Barchetta to bardzo kobiecy samochód i aż się wstydzę, że jestem skłonny poświęcić dla niej Gralkę :). Ale ja się Gralki muszę pozbyć tak czy siak, więc Łodeczka pozostaje w sferze realnych marzeń...
kobiece autko? he,he
jaka kobieta pojedzie po krętych górskich drogach ponad setką (duuurzo ponad) :D
tym jak to mówicie "wozidłem" po prostu nie da się spokojnie jeździć, a potrafi nie jednego "wypasa" zaskoczyć :D
jak będziesz czekać, to w końcu może się okazać, że nie będzie Cię na łudeczkę stać, jest ich coraz mniej, w końcu wyprodukowano ich tylko około 56000, acoraz więcej się powoli wykrusza :D ie sądzę, żeby teraz było ich więcej niż 30000 na świecie :D
o masz odynie, widzę dział z barchettą pęka w szwach :lol:
chce kupic mojej dziewczynie barchette z 96 roku. Mozecie mi powiedz na co mam zwrocic szczegolna uwage przy zakupie tego auta?? Pozdrawiam
dopiero teraz zauważyłem, że ktoś się odezwał w dziale o barce :D
zwracać uwagę trzeba na wszystko :D
najlepiej jednak pojechać oglądać z kimś kto ma barkę i co kolwiek o niej wie, bo można się na niezłą minę wpakować :D
odyn44, jakieś foty wiosenno letnie byś wrzucił :lalala:
po po 15 miesiącach użytkowania to trochę fot się zebrało :D
zrobię jakiś wybór i powrzucam :D
odyn44, to wrzuć bo to bardzo piękne autko 8)
Ja mam jeszcez pytanko. to byłoby moje powiedzmy jedyne autko i jak ono sie zima zachowuje?? podkreslić bym chciał ze hardtop bym jak cos tez kupował. kwestia tylko czy ten cudowny samochodzić da sobie rade z zimowymi warunkami
polecam lekturę cabrio clubu
a barki używam non stop, przez cały rok, robiąc niaą około 30k km i jakoś nie widzę wielkiej różnicy, a co do hardu to koszt oj 3000 więc nie każdy się w to pakuje a i latem musisz mieć gdzie go trzymać :D
czyli jakby nie było garaż przy barchettcie jest niezbedny??!! no i własnie o takie niezbędne informacje mi chodziło bo narazie nic nie zapowiada ze bede takowy lokal dla autka posiadał
nie mam garażu i nie mam harda :D
znaczy sie zimą spokojnie mozna go używać i ma z tym zadnych niedogodności i nic sie z nim nie dzieje złego?!
używam cały rok na co dzień
w zimie jedyna różnica do konserwy :D to tylko to, że w barce po 500m mam w środku ciepło, a w kombiaku to trzeba z 15 minut pojechać, aby poczuć, że coś grzać zaczyna :D
bo tak juz sam nie wiem jak to jest z niemocą wzięca kogoś wiecej jest to kwestia do przyzwyczajenia sie?? ;D