Witam, czy w radyjku 7calowym jest możliwość oglądania filmów? Posiada on jakiekolwiek kodeki?
Mam wersję easy czy są w niej podgrzewane lusterka? Bo mam wrażenie że nie..
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, czy w radyjku 7calowym jest możliwość oglądania filmów? Posiada on jakiekolwiek kodeki?
Mam wersję easy czy są w niej podgrzewane lusterka? Bo mam wrażenie że nie..
Aby na 7" oglądać trzeba mieć Android Auto aktywne i zrootowany telefon. To tak w skrócie.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Jak zrobić robota telefonu?
Z innej beczki, nie mogę uruchomić uConnect po sprawowaniu z samochodem jest napisane że nie obsługuje mojego auta choć mam wszystko nawet android auto. Na stronie Connect po wpisaniu vinu również nie wyszukuje mojego auta i każe mi sprawdzić vin czy poprawny.. ktoś wie jak rozwiazac problem? Dzwoniłem do ciao fiat ale nie się tym nie zajmują, odeslali mnie do biura informacji, niestety nie mam numeru do fiata i nie mogę bo nigdzie znaleźć
A masz w pakiecie auta usługi live kupione? co do rota to szukaj na forach o twoim telefonie, tu ci nikt raczej nie pomoże.
Jak mam sprawdzić czy mam te usługi wykupione?
ja to miałem wyszczególnione w wyposażeniu mojej fury jaką dostałem od sprzedawcy fiat
Ja mam pakiet tech coś tam I pakiet City więc nie wiem
Jest tez inny sposób na dvd, dvbt czy inne źródła video aby w czasie jazdy oglądać: https://www.car-interface.com/vendit...v-hd-live.html
Tylko pamietaj, że jak zrootujesz telefon to nie masz gwarancji - no chyba ze już jest po gwarancji :)
Co ma telefon do samochodu?
Up
A no to ze za pomocą telefonu przesyłasz obraz na ekran samochodu.
Chodziło o to, że jak zrotujesz komórkę to tracisz jej gwarancję choć to raczej nie problem wrócić do poprzedniego stanu rzeczy. Nie chodziło o gwarancję na auto.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Czy to oznacza że jak mam tablet 7 nav dab to mogę do niego podłączyć kamerkę przód bo tył już mam? I dodatkowo podłączyć np dvd?
System uconncet jest w każdym 7 calowym tipo czy tylko w niektórych? Można ewentualnie dokupić opcję w serwisie?
Tak, dokładnie tak.
Tylko cena tego ustrojstwa trochę duża... jakby spadła poniżej 1000 to bym brał...
Standardowo jest w lounge, s-design. Można dokupić do każdego ale tylko przy składaniu zamówienia na auto. Do już gotowego auta jak nie ma to nie dołożysz w serwisie...
Dodatkowo trzeba przy zamawianiu auta zamówić android auto/car play bo bez tego nie wyświetlisz ekranu telefonu (w ograniczonym zakresie) na radiu i najlepiej usługi live. Chociaż to AA/cp można bez dopłaty już aktywować, opis jest na forum, u mnie zadziałało :-)
Dasz link gdzie to można znaleźć?
AA można podłączyć przez Bluetooth nie przez kabel? Niby to udostępnili ale nigdzie nie piszą jak to zrobić. Mam s9plus więc powinno obsługiwać a nie wiem jak włączyć
Najlepiej to zrobić odblokowując bootloadera, niestety od ponad roku Huawei nie udostępnia kodu do odblokowania. Mi się udało i mam czystego andka z #SU, natomiast teraz to pozostają już tylko jakieś chińskie czy ruskie aplikacje.
Musisz w internetach sam poszukać jak to zrobić, potem mając roota reszta idzie z górki. Bedziesz miał roota daj znać, podam link to informacji jak odblokować AA dla innych aplikacji
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka