We wtorek odebrany. Wrzucajcie foty swoich s design
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 32917
Ssssss
To jest widok strony w wersji do druku
We wtorek odebrany. Wrzucajcie foty swoich s design
Załącznik 32917
Ssssss
Czy czasem S Design nie miał defaultowo szarego koloru?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Trochę mało tych fotek wrzuciłeś, może dodaj ich trochę więcej do postu.
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
Czarne lusterka nie pasują...
Ale felunek fajny
Fele jak w moim Lounge.
Mi osobiscie te siedzenia z pseudo skóry w s-ce się nie podobają. Natomiast na czarnych felgach wygląda fajnie...
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Własnie spojrzałem na mojego tipka.. masz fajniejsze fele, moje są inne :-P
klamki w kolorze nadwozia wyglądają bardzo dobrze.
kiedy myślałem o kupnie longue chciałem od razu zamienić klamki na czarne. Dla mnie im mniej chromu tym lepiej, ale to wiadomo- kwestia gustu.
Nie wiedziałem, że w Lounge montują 18tki ;) Wnętrze w wersji S robi dużo lepsze wrażenie a główną robotę robią właśnie siedzenia. Ekoskóry nie ma co się czepiać bo jest i w dużo droższych samochodach.
S-design to ciekawa wersja która może konkurować klimatem z droższymi modelami konkurencji, szkoda tylko że nie zmienili nic w mechanice.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jedyna różnica to właśnie fotele. W lounge można mieć szmatę lub pełna skore a w s designe tylko półskórę. To w środku, co innego na wewnątrz...
To nie jest jedyna różnica. Deska ma inne listwy, kierownica inne obszycie i wykończenie . Być może właściciele s-ki jeszcze coś podpowiedzą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O, to musze bardziej się przyjrzeć...
Wklei ktoś zdjęcie kierownicy z S-Design.
Taka sama tyli zamiast srebrnego paska ma błyszczący czarny... tak samo wokół zegarów i nad listwa z przyciskami na konsoli i wokół lewarka... to samo tylko w innym kolorze a już jest powód do zachwytu i umieszczenia auta na równi z s klasa...
To takie samo premium jak biały kolor w nowym konfiguratorze ;-).
Jako właściciel S-Design napiszę tylko że te siedzenia i materiały nie są takie zle. W sensie jakość siedzenia na nich jest więcej niż przyzwoita a sama pozycja dla mnie jako osoby wysokiej bardzo dobra.
Co do wstawek piano Black w środku... Mnie się podobają ale nie zwracam na nie jakiejś wielkiej uwagi.
Mój Tipek wśród samochodów pod blokiem nadal prezentuje się zwyczajnie co mnie bardzo cieszy. Jasne czarne felgi z białym lakierem rzucają się trochę w oczy ale nic poza tym.
Tej wersji brakuje tylko trochę większej mocy i obniżonego i ciut sztywniejszego zawieszenia ale po gwarancji się tym zajmę. Póki co cieszę się już po pierwszym przeglądzie autko spisuje się jak dotąd bez zastrzeżeń.
Albo stwierdzili że za duzo białych już jeździ po drogach albo lakieru zaczęło im brakować. Choć przy tak cienkiej warstwie jaka nakładają to raczej mało prawdopodobne ;-)