Witajcie.
Taki oto tajemniczy czujnik(?) zauważyłem nad środkowym schowkiem, od czego to może być?
PS. Przy okazji zobaczyłem, że mam źle spasowane elementy od panelu klimatyzacji :roll:
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie.
Taki oto tajemniczy czujnik(?) zauważyłem nad środkowym schowkiem, od czego to może być?
PS. Przy okazji zobaczyłem, że mam źle spasowane elementy od panelu klimatyzacji :roll:
To żaden czujnik, a dioda oświetlenia schowka pod panelem :tongue W nocy (w dzień też) na światłach pozycyjnych/mijania/drogowych powinno świecić, o ile w Tipo montowali.
Panel jest na zatrzaskach, więc albo coś złamane, albo lepiej się nie da.
To jest lampka LED ktora oswietla ten schowek
Dzięki za wyjaśnienie.
Idę zaraz do garażu sprawdzić czy to świeci.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Sprawdzone, ładnie świeci na niebiesko razem ze światłami mijania jak i dziennymi :smile:
Dziwne, że świeci z dziennymi - to akurat jest bez sensu.
?? podczas jazdy tez swieci ??..
Tak, świeci...
Co ciekawe, jasność świecenia tak samo zmienia się jak podświetlenie zegarów dzienne - mijania.
Faktycznie, świeci takim białym bladym światłem.
zimny biały :) ladnie to wygląda i praktyczne jest... w sumie mogłem to napisać w temacie co mi się podoba :)
ten czujnik podświetla co? tą kieszeń w której ściance jest wejście do zapalniczki i portu USB?
a ja nawet nie zauważyłem - może pomyślałem że tak ma byc - sprawdzę przy najbliższej jeżdzie.
lampka sie pali też przy DRL i mijania czy tylko w jakimś konkretnym ustawieniu świateł?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
a sorki widze ze w kazdym ustawieniu swiatel
O kurcze, a ja nawet nie zauważyłem że coś tam jest, u mnie chyba nic nie świeci - muszę to zaraz sprawdzić.
hehehehe no własnie JTN ja tego też nawet nie zauważyłem - a może to świeci tak bladym swiatłem że tego nie widać
Ja bym na to też nie zwrócił uwagi, gdybym nie znalazł tej lampi :smile:
:( no i plusz babki strzelil...nic nie swieci nic nie mam dotykalem patrzalem :(...w morde jeza...skladam reklamacje :)
A zaślepkę pod kokpitem pasażera masz? :lol:
:) masz masz :) pod kiera tez jest :) ...