Witam chcialem zaprezentować autko ojca. Wersja POP+ dodatki. Silnik 1.4 16v + LPG
To jest widok strony w wersji do druku
Witam chcialem zaprezentować autko ojca. Wersja POP+ dodatki. Silnik 1.4 16v + LPG
Foto nie działa
Foto działa. Kolor przepiękny. Zupełnie jak mój ;-)
Świetne autko Gratulację:smile:
Czemu z tyłu są tylko dwa zagłówki ?
Bo to wersja POP
można po dopłacie też mieć 3
Mam POP wersję i zagłówki x3. Nie widziałem zagłówka w opcjach dodatkowych w konfiguratorze. Chyba musiałeś nie chcieć tego środkowego zagłówka ;)
W HB jest to już opcja w POP, w easy i lounge standard
Czerwone jest piękne - gratulacje i życzę 1000000 km do przejechania bez problemów :smile:
Załącznik 27256
Niedostępny w POP
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Fajnie że się wam podoba:) rodzice są zadowoleni z autka :)
piękne autko i kolor najszybszy - ale co Wam powiem to Wam powiem ale sedan najładniejszy
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
oczywiście bazawaryjności życzę
nie zakryłeś rejestracji na naklejce
czepiasz się :)
Jak się czepiacie to ja się przyczepię tej naklejki na już i tak bardzo małej szybie i małym polu obsługiwanym przez wycieraczkę ... zatłuc to mało! Za każdym razem jak będziesz cofać to zobaczysz FIAT PARTNER, ale przeszkody to już nie. Brawo dla nich!
Co do reszty to przyznam, że ładnie skonfigurowane autko i oby służyło jak najdłużej :-)
Co za problem.Trzy sekundy i po naklejce.Ja jak odebrałem auto to dobrze z Wrocka nie wyjechałem i lepka już wyleciała a ramki dilera po dwóch dniach.
Lepsza jednak do zdejmowania szyba niż lakier co nie zmienia faktu, że te nalepki mogą drażnić. Mój diler był normalny i nic na auto mi nie naklejał.