To jest widok strony w wersji do druku
-
Chip Stilo 1.9 MJ 120 KM
Witam wszystkich
Stałem sie posiadaczem fiacika z silniczkiem 1.9 MJ 120km.
Autko rocznik 2007 przebieg 140 tys.
Chcialbym podniesc jego moc poprzez przeprogramowanie.
Jesli ktos z Was ma z tym doswiadczenia poprosil bym o wszelkie informacje. (podlaczenie sie pod centralke etc, jak wgrac soft)
Interesowal by mnie gotowy pliczek ktory zostal przez Was sprawdzony.
Jakis backup softa ktory np zostal u Was wgrany etc.
Za wszystkie informacje bedze bardzo wdzieczny. Zawsze mozemy sie jakos tam dogadac :)
Pozdrawiam
-
hamownia, sprawdzanie stanu podzespołów, wgranie i dostrojenie INDYWIDUALNEGO/-J softu/mapy. Gotowego nikt Ci nie da. Chyba że allegro. Posypią Ci się graty na "gotowiźnie" i będzie płacz.
-
Skontaktuj się z firmą Cinsoft z Rudna k\Gliwic.
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Skontaktuj się z firmą Cinsoft z Rudna k\Gliwic.
zapytanie wysłałem
Widze ze rowniez jestes z Bydgoszczy, orientujesz sie gdzie w miare rozsadku cenowym oraz zasiegu wykonal bym ewentualnie takiego chipa ?
-
Nie lepiej było poszukać wersji 150 km
-
Cytat:
Napisał
MichalStilo
Nie lepiej było poszukać wersji 150 km
Lepiej nie lepiej. Temat odnosi sie chipa a nie gdybania co by było gdybym.
Kupilem wersje 120KM i taka chce chipowac.
-
-
Cytat:
Napisał
dejavu
orientujesz sie gdzie w miare rozsadku cenowym oraz zasiegu wykonal bym ewentualnie takiego chipa ?
właśnie w firmie cinsoft.. wiele osób go chwiali i to w całej Polsce..
-
no ale Cinsoft jest w Gliwicach, a nie w Bydgoszczy. koledze chodziło raczej o coś na miejscu... ;)
-
Czy ktos mial doswiadczenie z chipem na Sowiej w Bydgoszczy ? firma nie jaka SUPERCHIP
Chip, Chiptuning, Tuning Vtech Kujawy
-
Coś o nich słyszałem kiedyś ale oni faktycznie się w grupie VW specjalizują..
-
A czy ktoś wie coś na temat File service ?
Za 30 euro moga przerobic zgrany pliczek z auta. Mial ktoś z Was tym jakies doswiadczenie ? Aktualizacja mozna uwalic kompa ? Czy bezpiecznie moge przywrocic orginalny soft ?
-
Gotowiec bez sprawdzenia parametrów auta. Nawet kolo Ci nie wsiądzie w auto i się nim nie przejedzie. Wszyscy Ci piszą, żeby nawet się w to nie bawić, a brniesz dalej. Rób już jak chcesz. Twoja dwumasa, Twoje sprzęgło, Twoje przeguby itd. Tylko fajnego auta szkoda. Jak podniesienie mocy to tylko porządne strojenie na hamowni.
-
Cytat:
Napisał
bzykol
Gotowiec bez sprawdzenia parametrów auta. Nawet kolo Ci nie wsiądzie w auto i się nim nie przejedzie. Wszyscy Ci piszą, żeby nawet się w to nie bawić, a brniesz dalej. Rób już jak chcesz. Twoja dwumasa, Twoje sprzęgło, Twoje przeguby itd. Tylko fajnego auta szkoda. Jak podniesienie mocy to tylko porządne strojenie na hamowni.
Dzieki, chyba tego mi trzeba było :) Jak jasno ktoś nie powie to człowiek szuka oszczędnośći no ale lepiej odłożę trochę kasiory i dam zarobić innym.
Temat do zamknięcia.
-
Chcialbym pochwalić sie chipem którego wykonałem w Bydgoszczy w superchip.pl
Auto niby zbierało sie przed chipem ok, jedynie odczucuwałem słaby dół co wydawało mi sie dziwne.
Gdy przedstawilem to facetowi ktory sie tym trudni mowił ze w gratisie usunie mi EGR-a i zaślepi i to powinno pomóc.
Jak na wykresie początkowym widać winowajca małego momentu okazał sie uwalony EGR pomimo iż czyscilem go i niby nie wykazywal wiekszych jakis uchybień.
Poniżej zamieszczam skana.
Wszelkie opinie na temat wykresu miło przyjmę Smile
http://zapodaj.net/images/6d3f2941a390b.jpg
Pozdrawiam
-
popraw link, ewentualnie skorzystaj z forumowego serwera.
-
Cytat:
Napisał
boch
boch
prosze o zmoderowanie mojego wpisu ponieważ nie ma opcju już edycji
Z gory dziekuje
-
jak nie ma opcji edycji, to piszesz kolejnego posta, w którym dodajesz jpg przez forumowy serwer. u góry okna masz ikony z których wybierasz "wstaw zdjęcie", wskazujesz plik który chcesz wrzucić, akceptujesz i zdjęcie zostanie automatycznie dołączone do wiadomości.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 19388
zamieszczam fotke, autka po chipie
Czekam na Wasze spostrzeżenia
-
Dość płasko od 2600? Czemuż to tak? Ni3 chciałeś stopniowo ale do góry? Czy chciałeś tylko dół podnieść?