witam dzisiaj stałem się posiadaczem takiego otóż autka. Jest to mój pierwszy fiat. Dodam kilka fotek , ma parę bolączek co postaram się naprawić Wink narzędzia kanał jest. Czy na forum idzie gdzieś kupić częsci do palio ?
Zdjęcia
To jest widok strony w wersji do druku
witam dzisiaj stałem się posiadaczem takiego otóż autka. Jest to mój pierwszy fiat. Dodam kilka fotek , ma parę bolączek co postaram się naprawić Wink narzędzia kanał jest. Czy na forum idzie gdzieś kupić częsci do palio ?
Zdjęcia
Autko wygląda raczej słabo. Po zdjęciach można wywnioskować że do roboty są progi i pewnie podłoga, obudowa filtra powietrza do wymiany + zamontowanie w niej klapki anty wystrzałowej + regulacja gazu, nie wiem czy poduszki amortyzatorów nie są do wymiany. Ile kosztował Ciebie to autko?
zamieniłem się na posypaną astre f 94 hatch
Hmm dużo bedziesz musiał wsadzić w Autko ... Brzydki Fiacik :(
Współczuję !
Dodatkowo dolot w rozsypce, obudowa filtra powietrza przyjęła strzał, kielichy amortyzatorów zardzewiałe i na jednym ze zdjęć widać, że tylne nadkole amatorsko malowane. Myślę, że Twój egzemplarz nie jest do odratowania, chyba, że chcesz w niego wsadzić z 5-7 tysięcy :D Powodzenia
pewnie że nie mam zamiaru wsadzać 10tysi w takie auto ;) pewnie że nie mam zamiaru nim jeździć i jeździć , jest to dupowóz do pracy i tyle ;)))))
Jak autor tekstu powiedzial..zamienil sie na posypana astre. A wiec idac tokiem pewnego powiedzenia - oko za oko :D
Tylko potem wszyscy będą słuchać jaki to zły fiat - sypie się itp :P
ciiiiii.............to bedzie nasza slodka tajemnica :D
czy ja coś takiego powiedziałem :P :))) ? jestem zadowolony bo jeździ ;))
z wymiana przegubu dużo zabawy ?
Jeżeli zewnętrznego to jakaś godzinka. Odkręcasz nakrętkę piasty, rozłączasz sworzeń i masz przegub na wierzchu (pod warunkiem, że nakrętka piasty łatwo puści)
no latwo nie puszcza :D kombinacji co nie miara nawet kolega z pistoletem podjechal i lipa :D ani drgnie jutro podjade na jakiś warsztat by poruszyć ją.
Spryskałeś to jakimś WD ?
Klucz do tego to jakiś na kość 3/4 cala do tego 2 metrowa przedłużka, poskaczesz i puści ;) Sprawdzone ;) Klucze na kość 1/2 cala z reg się wyginają ew. pękają :P
przegub wymieniony ; )
:cool: Brawo!
a pod komputer da radę podpiąć? 98 rok 1.6 16v ?
podpiąć się da ale nie przez OBD tylko przez Fiatowskie. Z tego co pamiętam to sa to 3 wtyczki wyglądające jak czincz
Jaki czincz :P Są normalne fiatowskie złącza typu superseal 3pin..
i gdzie jest gniazdo ?