Auto fiat panda 100hp silnik 1,4 16v 100km skrzynia 6biegów autko z roku 2008 z przebiegiem 65tyś km kolor czarna perła :smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Auto fiat panda 100hp silnik 1,4 16v 100km skrzynia 6biegów autko z roku 2008 z przebiegiem 65tyś km kolor czarna perła :smile:
Piękna zrób zdjęcia też w środku a widzę tez ze miłośnik fiatów 2 fiaty w garażu
No fiaty od zawsze he he zrobię fotki to wstawie :D
Holly Crap! Przecież 100 kuca w takiej Pandzie robi niezłą rozpierduchę! :D
Gratuluję :D
Normalnie Panda wymiata;-) gratuluje zakupu;-) fajnie wygląda
100 kuzy w pandzie.. Jak dla mnie rewelacja - uwielbiam małe niepozorne auta zawstydzające wszystkich w niemieckich extra autach ;)
To jest taki mały killer;) co było dlubane
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Swietny samochód :d
lukq - wychodziły seryjnie pandy 1,4 100HP - przy tej masie to autko lata ;) no i do tego skrzynia szóstka ;)
Patrz nawet nie wiedziałem. Fajna baza do modów
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
według producenta to ona ma 9,5 s do setki:smile:
He he no ciekawe czy tyle ona ma według mnie raczej nie ale nie mówię gdyż nie mierzyłem bo i nie mam czym a stoper dobry na WF w szkole,ale moje sc 1,2 8v raczej lepiej się zbiera :D no i 16v jakieś mega podatne na mody nie są,ale na auto nie mogę narzekać jedynie hm zawieszenie jest twarde jak na nasze drogi bo potrafi wybijać z toru jazdy
a kola jakie tam są? Bo tez to ciekawie wyglądają;-)
wydawało mi się że na tych aluskach są większe:D
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
masz jakieś plany co do zmian w aucie ogólnie?;-)
Alu ładne , ale tak jak powiedział sebaoo2 wyglądają na większe.
No obecnie nakładki wstawione co widać na foto no a resta się zobaczy oponki nowe lato zima :) pełny bak i olej heheh no a tak na poważnie co tu mam robić
w sumie to lać do baku i jeździć;-)
A w jakiej cenie stoją takie pandy ? :)
Proponuje allegro obczaić ale z kupnem nie bitej jest prolem :) tak więc nie ma ,nie walonej. 2008 rok to 18-21 rynkowa ale wiadomo mało tego i cena w zasadzie od właściciela zależy podobnie jak mam sc 1,2 mpi 75 w budzie sportinga z 1998 :D rocznikowo z hm 4 tyś sam posiadasz 1,2 tak więc wież:)