To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Brava x 3 -
Brava x 3
Jak w temacie.Mam do sprzedania części z trzech Brav.Mam 1.4 12v,1.6 16v oraz t.diesla 1.9 75PS.Niebieska,biała i zielona.Ceny?Różne.Np. nowiutki wydech do diesla 120zł.Silnik do tegoż diesla po przebiegu 196 tyś 800zł.Foto poglądowe:
http://imageshack.us/a/img703/5121/p1010063j.th.jpg
Mój numer telefonu:794 924 243.
-
Witam!
Jaka to wieś wawa ;) jak blisko to ubijemy interes :)
-
-
Mnie by interesowały takie gumowe odbojniki z klapy bagażnika (te co dotykają półki po zamknięciu). W ogólności są 4 sztuki, u mnie brakuje 2 środkowych...
-
-
Jesteś zainteresowany sprzedażą tych odbojników? Jaka cena, jak wysyłka...?
-
Cena?? Na dobre pivko dasz i bedzie ok.Czyli coś ok 5 zeta.A wysyłka pewnie cos ok 6 zł.Jak Ci pasuje to daj znać.Pozdrawiam.
-
-
Jak masz 2 poduszki to powiedz mi jak z centralką, i czy klamka pasażera ma gumę ładną na zamku
-
Silnik 1.9TD (2937353710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Musiałem zmienić aukcję bo allegro zmieniło zasady.Mam pompę wtryskowa do diesla,rozruszniki,alternatory,tłumik nowy do TD,maski,klapy,drzwi,felgi.Dół silnika 1.4,cały silnik 1.6 16v.Ładne klamki itd.
-
-
-
możesz jakieś fotki podesłac??
-
-
ile byś chciał za góre pudełka tam gdzie sie znajduje filtr powietrza do 1.6 16V
-
Czujnik ABS lewy przód do bravo 1,9 jtd? Z tego co wiem od benzyny tez pasuje.. daj foto i cene jak masz:)
-
Cytat:
Napisał
emil.66
Czujnik ABS lewy przód do bravo 1,9 jtd? Z tego co wiem od benzyny tez pasuje.. daj foto i cene jak masz:)
Niestety.Wszystkie bez abs.
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
ile byś chciał za góre pudełka tam gdzie sie znajduje filtr powietrza do 1.6 16V
Niestety niemam takowego.
-
Up! Mam części tapicerki,fotele,drzwi i klapy.Radio,koła,zawieszenie przód do benzyny i diesla itd.Zapraszam.
-
Posiadasz może obudowę filtra kabinowego?