To jest widok strony w wersji do druku
-
Poduszki amortyzatora
Witam.
Poszukuję oryginalnych albo porządnych zamienników poduszek amortyzatora. Gdzie szukać? ?Na allegro mają tylko Fasta albo pochodne taniego zamiennika. Co polecacie i co kupić?? Ostatnio wymieniłem na nowe snr i wytrzymały miesiąc :/ Macie jakieś propozycje??
Dajcie jakieś linki jeżeli macie do sklepów pozdrawiam nr oryginału 50702841 ewentualnie win zfa19200000334611
-
Szukaj Febi,są dostępne też na allegro. Mam takie u siebie i jest na razie ok
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
Nie znalazłem na Allegro :( masz jakiegoś linka ??
-
A nie możesz spytać w sklepie moto lub w hurtowni? Bez przesyłki cena będzie podobna..
-
Fakt zapomniałem o istnieniu takich sklepów :) dzięki
-
Kolego widzę ,że jesteś z Chorzowa ... mam namiary w Pszczynie na bardzo tani sklep z włoszczyzną .... :) i poduchy na bank są bo sam się pytałem .... :) jak chcesz to się odezwij to podam Ci nr.... :)
-
Kontakt zapisuję na przyszłość ale poduchy kupiłem z Febi jeszcze tylko montaż w przyszłym tygodniu i będzie git zapłaciłem po 80 zł za sztukę .
-
A powiedz mi czemu wymieniasz poduchy ...??? Jakie miałeś objawy ..?? Bądź kto stwierdził ,że są do wymiany ...??? :)
-
Głównym objawem jest stukanie podczas przejazdu przez ukośne w stosunku do kierunku jazdy nierówności. Samochód w czasie przejazdu przez te nierówności zaczyna się bujać na boki co z kolei powoduje stuki. Ostatnio wymieniłem poduchy i wytrzymały kilka tygodni. Całe przednie zawieszenie mam wymienione i nie mam żadnych luzów. te wcześniejsze poduchy to jakiś szajs wyglądały na rzemiosło w sumie razem z łożyskami snr kosztowały po 70zł za stronę więc maja prawo stukać.
-
Hmmm a sprawdzałeś czy nie masz czasem luzu na przekładni ...??? i ona nie stuka ...??? niestety to przypadłość naszych Stilonów .... :(
-
ja w swoim też słyszałem każdą przejechaną dziurę przez tylną oś - wymiana poduszek i cisza jak makiem zasiał :P
-
Cytat:
Napisał
Quler
ja w swoim też słyszałem każdą przejechaną dziurę przez tylną oś - wymiana poduszek i cisza jak makiem zasiał
Tylną oś ...??? To chyba tuleje ??? a nie poduszki ... :)
-
-
to są tuleje tylnej belki, jeżeli masz auto 3D lub 5D to na górze masz poduszki amortyzatorów :kapelusznik:
-
Przy zajechanych poduszkach pod sprężyną z tyłu też się niesie.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
W necie wyczaiłem ten sklep www.akuki.pl mają dobre ceny i części w oryginale jak czegoś nie ma to w ok. trzy dni sprowadzają. Sprzedają też na allegro.
-
Cytat:
Napisał
mechanior
W necie wyczaiłem ten sklep
www.akuki.pl mają dobre ceny i części w oryginale jak czegoś nie ma to w ok. trzy dni sprowadzają. Sprzedają też na allegro.
No nie wiem czy mają takie dobre ceny ..... :( ostatnio pytałem się o lewe lusterko to powiedział mi 750 zł ... :( fakt mają oryginalne ... ale bez przesady .... no i nie mają też wszystkiego .... :(
Ja polecam .... :)
Pszczyna, Męczenników Oświęcimskich, Auto-Części Sklep Motoryzacyjny Aleksander Piepióra - Panorama Firm
Też mają wszystko i o wiele taniej ... :P tylko nie sprzedają przez Allegro ...
-
[COLOR="#B22222"][/COLOR]Napisał jaro190
[COLOR="#B22222"]W necie wyczaiłem ten sklep www.akuki.pl mają dobre ceny i części w oryginale jak czegoś nie ma to w ok. trzy dni sprowadzają. Sprzedają też na allegro.[/COLOR]
ja tego nie pisałem:mad:
"pretensje";-) do mechaniora:axe:
-