To jest widok strony w wersji do druku
-
[CC] Gomez - 1.2 16V
-
Modyfikacje na jak najbardziej duży plus + :D Planujesz jeszcze coś pozmieniać czy to już efekt końcowy :?:
-
Nie nie to jeszcze nie koniec. W tym roku planuję zrobić wnętrze. Tyle ile dam radę sam, a resztę tapicer. No chyba, że podołam :) Generalnie jest jeszcze dużo roboty aby nastąpił efekt końcowy.
-
Zacne mody, bardzo fajnie wygląda, Tylko jak Ty tam zmieściłeś silnik 1.2 i skrzynie do stilona ;D
-
dawidp1984, no pełen podziw za włożoną pracę, czekamy na postępy ;) Aha, jaką mac ma ten silnik :?:
P.S Już się chyba skądś znamy :D
-
Cytat:
Napisał lukq
Zacne mody, bardzo fajnie wygląda, Tylko jak Ty tam zmieściłeś silnik 1.2 i skrzynie do stilona ;D
No widzisz wymiarowo pozwoliło na umieszczenie silniczka i skrzyni :D
Cytat:
Napisał egon
dawidp1984, no pełen podziw za włożoną pracę, czekamy na postępy ;) Aha, jaką mac ma ten silnik :?:
P.S Już się chyba skądś znamy :D
Faktycznie nie napisałem ale już poprawiłem. Moc silniczka to 86KM według katalogu. Na hamowni jeszcze nie byłem.
Znamy się oczywiście :D choćby z fiatwlkp :D
Bardzo miło tu u Was, chodź jak już gdzieś napisałem to dopiero się rozgaszczam :)
-
Cytat:
Napisał dawidp1984
Moc silniczka to 86KM według katalogu.
No to patrząc na masę autka, musi nieźle pocinac ;)
Cytat:
Napisał dawidp1984
u Was,
Nie u "was" tylko juz u "nas" :D
-
dawidp1984, mina idioty w bmw pociśniętego z pod świateł przez czinkłeczento-bezcenne :D
-
Fajna popierdułka :D
Zrób w środku wydmuszkę, wsadź dwa lekkie kubły i przyciemnij szyby żeby środka nie było widać ;)
-
To auto trzeba zobaczyć na własne oczy, polecam, jest na co popatrzeć :)
Dawid pozdrawiam.
-
Ja to bym raczej z wyglądu nic nie zmieniał, nawet tej dokładki na zderzaku nie zakładał i koła zwykłe z kołpaczkami ,,made in china''. Ale tak ogólnie to szacun, mało kto decyduje się na TAKĄ przeróbkę.
-
To 1.2 ze Stilona? Podziw ;) A półosie skąd wziałeś?
Żeby jeszcze być undercover... załóż spinnery :D Hahaha, nie nie żartuje ;)
-
Cytat:
Napisał egon
Nie u "was" tylko juz u "nas" :D
No fakt przepraszam :)
Cytat:
Napisał Jelcyn
dawidp1984, mina idioty w bmw pociśniętego z pod świateł przez czinkłeczento-bezcenne :D
Miałem już przypadek taki, że jachałem trasą i wlekł się gość Hondą Civic po lekkim tuningu. Postanowiłem go wyprzedzić jak tylko będę miał wolny pas. Wolne się zrobiło i go wyprzedziłem. Wtedy się zaczęło. Widziałem go w lusterku raz z lewej raz z prawej strony. Postanowiłem, że niech mnie wyprzedzi bo widzę że za wszelką cenę chce to zrobić. Jak mnie wyprzedził to dał gazu i ucieka. No to ja też rura za nim i byłem w odległości może półtora auta od niego. Równo jechaliśmy, a ja patrze na liczniki, a tam 160km/h. Nie mógł mi uciec. W pewnym momencie zjechał z trasy, a ja pojechałem już spokojnie dalej. :)
Cytat:
Napisał ubek
Fajna popierdułka :D
Zrób w środku wydmuszkę, wsadź dwa lekkie kubły i przyciemnij szyby żeby środka nie było widać ;)
Chciałbym ale jak na razie jest to małe skromne rodzinne autko :)
Cytat:
Napisał Maciej1
To auto trzeba zobaczyć na własne oczy, polecam, jest na co popatrzeć :)
Dawid pozdrawiam.
Dziękuje i również pozdrawiam!
Cytat:
Napisał Jelcyn
Ja to bym raczej z wyglądu nic nie zmieniał, nawet tej dokładki na zderzaku nie zakładał i koła zwykłe z kołpaczkami ,,made in china''. Ale tak ogólnie to szacun, mało kto decyduje się na TAKĄ przeróbkę.
Z zewnątrz dużo nie będę zmieniał. Może jakieś aluski kiedyś wpadną. Dokładka dodaje mu uroku :) No wiesz każdy kto ma inne auto typu Honda, BMW itd. jak widzi CC lekko przerobione to pierwsza myśl jest moim zdaniem taka "Hehe 40KM pod maską i myśli że jak go zrobił z zewnątrz to jest szybki hehe"
Cytat:
Napisał miszko
To 1.2 ze Stilona? Podziw ;) A półosie skąd wziałeś?
Żeby jeszcze być undercover... załóż spinnery :D Hahaha, nie nie żartuje ;)
Nie nie. Ze Stilo jest skrzynia biegów. Silnik jest z Lancii Y, półosie są z seicento :)
-
Cytat:
Napisał dawidp1984
"Hehe 40KM pod maską i myśli że jak go zrobił z zewnątrz to jest szybki hehe"
0.7 miał 31 :lalala:
Aha, właśnie wszedłem na pewną stronę o CC i okazuje się, że była jakaś wersja 1,2 16V :crazy:
-
Cytat:
Napisał Jelcyn
0.7 miał 31 :lalala:
Aha, właśnie wszedłem na pewną stronę o CC i okazuje się, że była jakaś wersja 1,2 16V :crazy:
Wiem że miał 31KM ale wziąłem taką śrdenia z 704, 899, 903 i 1.1 :)
Pokaż linka do tego 1.2 16V
-
-
Cytat:
Napisał Jelcyn
http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/fiat/cinquecento/ :fiufiu:
To powiem Ci numer. Posiadam konto w autocentrum i jak zmieniłem silnik napisałem do właściciela strony o zmianę pojemności. Dostałem odpowiedź iż jest to nie możliwe ponieważ w bazie danych widnieje maks 1.1 Po miesiącu dostałem wiadomość, że udało im się zmienić na 1.2 16V ponieważ informatyk to wprowadził. Można powiedzieć, że dla mnie i na przyszłość dla innych co by mieli. A jest dużo osób bo są CC z 1.2 8V, Turbo, 1.2 16V, 1.4 16V. Tego na autocentrum nie ma ponieważ nikt tam jeszcze oprócz mnie konta nie założył. Może założył ale nie czuł takiej potrzeby jak ja aby zmieniać. Także już wiesz dlaczego tam jest 1.2 16V i akurat 86KM. Bo są różne:
8v - 60KM, 75KM
16v - 80KM, 86KM
1.4 16v - 95KM - bodajże
:)
P.S
Aha i zwróć uwagę, że jak klikniesz na to 1.2 16v to w parametrach auta masz tylko moc. Nie ma nic więcej!
-
-
Ale miło, że mi to pokazałeś bo właśnie zastanawiałem się jak oni to zrobili, a to po prostu wprowadzili w dane auta :)
-
Ile Ci mniej więcej pali? :)