To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipek S Design -
1 załącznik(i)
Tipek S Design
We wtorek odebrany. Wrzucajcie foty swoich s design
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 32917
Ssssss
-
Czy czasem S Design nie miał defaultowo szarego koloru?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
-
Trochę mało tych fotek wrzuciłeś, może dodaj ich trochę więcej do postu.
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
-
Czarne lusterka nie pasują...
Ale felunek fajny
-
Fele jak w moim Lounge.
Mi osobiscie te siedzenia z pseudo skóry w s-ce się nie podobają. Natomiast na czarnych felgach wygląda fajnie...
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
TadekNiejadek Czy czasem S Design nie miał defaultowo szarego koloru?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pakiet i kolor wybierasz jaki chcesz.
Cytat:
Napisał
motedus Trochę mało tych fotek wrzuciłeś, może dodaj ich trochę więcej do postu.
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
Wrzucę jak tylko pogoda się poprawi.
Cytat:
Napisał
Szary83 Fele jak w moim Lounge.
Mi osobiscie te siedzenia z pseudo skóry w s-ce się nie podobają. Natomiast na czarnych felgach wygląda fajnie...
Wrzuć fotę.
-
Własnie spojrzałem na mojego tipka.. masz fajniejsze fele, moje są inne :-P
-
klamki w kolorze nadwozia wyglądają bardzo dobrze.
-
Cytat:
Napisał
szutawaldemar klamki w kolorze nadwozia wyglądają bardzo dobrze.
A szczególnie przy białym kolorze , do którego chrom średnio pasuje. Chętnie zamienię chromowane klamki na białe.
-
Cytat:
Napisał
giannini A szczególnie przy białym kolorze , do którego chrom średnio pasuje. Chętnie zamienię chromowane klamki na białe.
Mi tam się podobają w Tipo chromowane, w białym też, o niebo lepiej w białym chromowane niż czarne. Chyba, że wy mówicie tylko o S-ce. :)
-
kiedy myślałem o kupnie longue chciałem od razu zamienić klamki na czarne. Dla mnie im mniej chromu tym lepiej, ale to wiadomo- kwestia gustu.
-
Cytat:
Napisał
Szary83 Fele jak w moim Lounge.
Nie wiedziałem, że w Lounge montują 18tki ;) Wnętrze w wersji S robi dużo lepsze wrażenie a główną robotę robią właśnie siedzenia. Ekoskóry nie ma co się czepiać bo jest i w dużo droższych samochodach.
S-design to ciekawa wersja która może konkurować klimatem z droższymi modelami konkurencji, szkoda tylko że nie zmienili nic w mechanice.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
ŻuczekM Nie wiedziałem, że w Lounge montują 18tki ;) Wnętrze w wersji S robi dużo lepsze wrażenie a główną robotę robią właśnie siedzenia. Ekoskóry nie ma co się czepiać bo jest i w dużo droższych samochodach.
S-design to ciekawa wersja która może konkurować klimatem z droższymi modelami konkurencji, szkoda tylko że nie zmienili nic w mechanice.
Poprawiłem się, że mam inne ;-)
a co do siedzeń to niestety dalej mi się nie podobają, ale jak to mawiają, kwestia gustu :)
Ogólnie S-Design z zewnątrz jest czaderski, zwłaszcza jak jest biały i ma czarne fele :)
-
Jedyna różnica to właśnie fotele. W lounge można mieć szmatę lub pełna skore a w s designe tylko półskórę. To w środku, co innego na wewnątrz...
-
To nie jest jedyna różnica. Deska ma inne listwy, kierownica inne obszycie i wykończenie . Być może właściciele s-ki jeszcze coś podpowiedzą.