Cześć
Może ktoś polecić jakieś pokrowce do tipo sedan bo przerwane zostalo poszycie orginalne i cjce cos porzadnego kupię.
Ps. Nie warto przewozić piekarnika w tipo hahaha😥😥😥😥😥😥
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć
Może ktoś polecić jakieś pokrowce do tipo sedan bo przerwane zostalo poszycie orginalne i cjce cos porzadnego kupię.
Ps. Nie warto przewozić piekarnika w tipo hahaha😥😥😥😥😥😥
Ja bym dokupil taki sam fotel/ kanape
POK-POL - Producent pokrowców i tapicerek samochodowych dobrze i solidnie szyją na miarę z materiałów z oryginalnych tapicerek.
Tak się sprawdza sedan przy wożeniu większych przedmiotów...
Najlepiej zamówić w aso poszycie jak napisał przemowca a jak ma być druciarstwo po taniości to lepiej pojechać do taniej firmy typu s-plus i niech naprawia...
Tyle ze fotel uzywka bedzie pewnie tanszy niz samo poszycie w ASO. A swoja droga do wozenia takich rzeczy bierze sie kuriera za 20zl albo stare auto.
Podepne się do tematu: jest gdzieś manual jak zdjąć poszycie z fotela(oparcie i siedzisko) ? Suwaki widzę ale jak to dalej wygląda?
problem będzie jak się spierze... trzeba będzie trochę gąbki oderwać aby zapiąć :D
Jasne że tak. Poprzednim samochodem (co prawda HB, więc lepszy jako bagażówka niż sedan) woziłem różne sprzęty, meble, materiały na budowę, sadzonki drzewek, choinkę, itp. Mimo to, po 10 latach wnętrze jak nowe. Teraz do takich rzeczy zwykle biorę przyczepkę - wolę zapłacić 30zł za dobę niż potem sprzątać chlew w samochodzie.
Zakładając, że da się zdjąć, ja bym to do prania oddał do jakiejś pralni chemicznej...
Dziecko czasem wymiotuje w aucie i szukam sprawdzonych pokrowców.
Mogą wyglądać byle jak, byle:
- pasowały do Tipo wymiarami
- były nieprzemakalne (pewnie takich nie ma ale w miarę możliwości najmniej przepuszczające wodę, żebym tylko je wyprał jak dziecko ubrudzi a kanapa żeby była sucha)
- dało się je prać w pralce
Nie wiem, czy są takie pokrowce...ja bym kupił w miarę tanie pokrowce pasujące do tipo. W ikei są przyścieradła na gumkę na materace dla dzieci, z jednej strony maja materiał, a z drugiej gumę i są nie przemakalne. Wyciął bym taki kawałek i podłożył pod pokrowiec. Trochę kombinowania, ale powinno zadziałać :)
Co sądzicie o tych pokrowcach na fotele? Ktoś ma podobne i mógłby napisac czy przylegaja do fotela i jak wygladaja?
https://allegro.pl/pokrowce-samochod...ant=7373313846
Polecam pokrowce szyte na miarę od Producent pokrowców samochodowych w Czersku ? Mirex II
Używam od około 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Fajna jakość, dobre spasowanie :)
Koszt około 500zł
Załącznik 33344