To jest widok strony w wersji do druku
-
Tipo SW belki bagażnika
czy ktoś z was już kupił sobie belki na dach? Interesuje mnie jaką długość belek zakupiliście. Może jakaś fotka do tego. Jak rozmawiałem z jednym ze sprzedawców zalecają belki 120cm, zastanawiam się czy nie będą za krótkie na 4 uchwyty rowerowe?
Czy np stopy thule 753 potrzebują jakiś dodatkowych kit?
-
Na stronie Thule masz dobór osprzętu do danego modelu auta. Stopy zawsze potrzebują kitu montażowego. Stopy często i gęsto przeznaczone są do wielu modeli.
-
oczywiście byłem na stronie thule i sprawdzałem co proponują niestety nie piszą długości belki i o kit tez nie piszą
-
Thule Rapid System 753. i Thule WingBar Edge 9594 potrzebuje Kit Thule 4077 zestaw mocowań do relingów zintegrowanych - Fiat Tipo kombi 2016-, z relingami zintegrowanymi.
Do tego belki tylko teraz pozostaje wyjaśnić długość która najlepiej będzie pasowała.
-
3 załącznik(i)
Ja kupiłem bagażnik bazowy. Niestety jeszcze nie rozpakowałem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Moje belki mają 127cm.mam sedana.Poniżej cały zastaw
Załącznik 27906
Załącznik 27907
Załącznik 27908
-
1 załącznik(i)
Załącznik 27909Załącznik 27909Dziś w lidlu widziałem 120cm aluminium za 35e. Czasami promocje pokrywają się z innymi krajami. Nie wiem czy będą pasować niestety bo nie mam jak sprawdzić. Ja większość kupuje z tego motoryzacyjnego sklepu:micksgarage.com -wysyłają tez na Europę. Zawsze nożna zajrzeć i porównać ceny z innymi sklepami. Nic nie reklamuje tylko podzielam się swoimi informacjami.
-
Cytat:
Napisał
pelikan1
Ja kupiłem bagażnik bazowy. Niestety jeszcze nie rozpakowałem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Moje belki mają 127cm.mam sedana.Poniżej cały zastaw
Gratuluje zakupu i dzięki za informacje o długości belek. Też zastanawiam się właśnie nad takimi belkami lub SLIDEBAR. Te drugie niestety drogie bo same belki znalazłem za ok 900zł. Ale za to się przesówają o 60cm w prawo i w lewo.
Jak je zamontujesz możesz wkleić jakieś zdjęcie jak wyglądają na dachu. Z góry dzięki :)
-
Czy bagaznik dachowy musi być specjalnie zrobiony dla Tipo albo sa jakieś uniwersalne pasujace do róznych modelów? Np 500, Tipo, Bravo ....
-
Witam jak kupiłem La Prealpina LP 58. Pasuje idealnie. Cena 470,00 zł z małym rabatem.
-
Cytat:
Napisał
maciej_z
Witam jak kupiłem La Prealpina LP 58. Pasuje idealnie. Cena 470,00 zł z małym rabatem.
jaką długość belek kupiłeś? Jak masz zamontowany może zrób z jedna fotkę i wklej.
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
ttaszt
jaką długość belek kupiłeś? Jak masz zamontowany może zrób z jedna fotkę i wklej.
w załączeniu zdjęcia. Belki są krótsze niż były w komplecie (chyba 120 ale musiałbym zmierzyć). Nie jestem pewien bo długość belek dobierał mi sprzedawca w sklepie.
Załącznik 28008Załącznik 28009Załącznik 28010
-
Cytat:
Napisał
maciej_z
w załączeniu zdjęcia. Belki są krótsze niż były w komplecie (chyba 120 ale musiałbym zmierzyć). Nie jestem pewien bo długość belek dobierał mi sprzedawca w sklepie.
Dzięki za zdjęcia i informacje o długości. Wygląda bardzo dobrze.
-
A tak z ciekawości to czy łatwo go zakładać, jakich narzędzi trzeba użyć?
-
Mam 120 cm Wingbary. Da się na tym zmieścić cztery rowery.
-
Cytat:
Napisał
pirx
Mam 120 cm Wingbary. Da się na tym zmieścić cztery rowery.
Możesz jakieś fotki dać jak to wygląda zwłaszcza przy relingu.