Witam, słyszałem, że po wakacjach Fiat ma wprowadzić zmiany w wersji Sedan. Znacie listę zmian?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, słyszałem, że po wakacjach Fiat ma wprowadzić zmiany w wersji Sedan. Znacie listę zmian?
Kto jest źródłem tej informacji? Od kogo słyszałeś?
Ktoś tu pisał na forum,że sedan ma mieć więcej wersji silnikowych i lepsze materiały w środku jak HB.Mogliby dać 1,4 T-Jet zamiast 1,6MTJ ,który jest bardzo drogi i słabo się sprzedaje.Wersja z LPG też by się przydała.W innych krajach sedan z T-Jetem jest dostępny.
no właśnie nie wiem co robić... będę zamawiał swojego sedana w maju, chciałbym z silnikiem 1,4 + lpg . Zastanawiam się czy montować lpg w ASO czy czekać na wersje z fabryczna instalacją, która według pogłosek ma być po wakacjach?
fabryka to fabryka,ja bym poczekał,chyba że czas cię goni...
Spytaj w ASO, tylko nie mow ze chcesz juz zamawiac bo pewnie cie nakłonią żebyś zamówił, spytaj o to czy jest w planach taka wersja z LPG w sedanie z fabryki
szczerze to wolał bym fabryczna instalację, podzwonię i może czegoś się dowiem więcej. Na forum na razie cisza wiec pewnie pod koniec roku coś więcej będzie wiadomo :(
Ktoś kto na forum puszczał takie banialuki pisał też że po tym lifcie po sierpniu 2017 TIPO Sedan będzie miał System Full Brake Control - mój już ma i każde ma od sierpnia 2016
Fiat nie miał innej opcji aby "załatwić" Tipo czwartą gwiazdke w testach NCAP, wcześniej dostał trzy, stąd dodatkowe poduchy i możliwość dokupienia w wyposażeniu tego systemu
Z safety packiem miał 4 gwiazdki, więc naturalne było, że powinni go dać w standardzie, aby "odciąć się" od 3 gwiazdek.
Ale opcja zarobienia 1700 zł na pakiecie wygrała ;)
Ja mam system full brake control. System dokładnie opisany w instrukcji obsługi
Szkoda tylko, że nie działa przy minimalnych prędkościach