To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Mój Fiat. -
1 załącznik(i)
Mój Fiat.
Witam,zarejestrowałem się jakiś czas temu,ale dziś postanowiłem napisać coś o swoim Fiaciku.Kupiłem go 18.08.2012,może nie był taki piękny,ale udało mi się wykrzesać trochę ukrytej krasy,myslę że w przyszłości napiszę coś więcej,ale na razie tyle musi wystarczyć.
-
-
Wrzuć trochę więcej zdjęć, bo jak na razie tylko "tyłek" widzimy ;D
-
Silnik w moim Fiaciku to dwulitrowe 5R z turbinką z roku 1998.turb postaram się wrzucić coś więcej,ale z czasem.:tongue
-
czyli kultowe 20 20v turbo??
No to o takie cudo należy dbać! :D moje małe marzenie takie
-
Maraga witaj, fckp. Jak dobrze kojarze czerwone coupe z pakietem cadamuro?
-
5 załącznik(i)
Witaj,czerwone to fakt,ale na Postercie.Jeżeli mi się uda to wrzucę jakieś fotki,bo mam tu lekki problem z wrzucaniem.
-
Myślałem że masz cadamuro. Fakt faktem ze lanie odnowiony i dbany
-
Jest śliczny że tak powiem ;)
-
8 załącznik(i)
"maragaFC" 20VT.
Dawno mnie tu nie było,przepraszam,ale nie zawsze czas pozwala,za bardzo sie nie zmieniło,czegoś ubyło,coś przybyło ,trochę fotek nie zaszkodzi.Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
-
Oho zaczął się agro-tunning :D ;)
-
byrrt czemu tak myslisz? , te niebieskie elementy to na próbę ,wszystko wróci do normy,ale tu raczej chodziło o konserwację elementów podwozia :eek:
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Oho zaczął się agro-tunning :D ;)
W którym miejscu??Auto jest śliczne.Dyskretny niebieski nic tutaj nie psuje.Dla mnie bomba.
-
-
Cytat:
Napisał
grzes26
W którym miejscu??
W miejscy łączenia czerwonego auta z niebieskimi dodatkami ;) Ale to są gusta, a o nich nie ma co dyskutować ;)