witajcie,mam zamiar zagazować stilona 1.6.napiszcie panowie jak wam sie sprawują stila na sekwencji?z poprzednim fiatem miałem troszke przebojów z lpg BRC,więc się trochę obawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
witajcie,mam zamiar zagazować stilona 1.6.napiszcie panowie jak wam sie sprawują stila na sekwencji?z poprzednim fiatem miałem troszke przebojów z lpg BRC,więc się trochę obawiam.
BRC to chyba najlepsze instalacje choc drogie gdy się coś zepsuje. lecz ja bym zakładał BRC tylko w jakimś dobrym warsztacie wyspecjalizowanym tylko w tym
BRC nie BRC - każdy chwali coś innego, jednak ponad połowa sukcesu to dobry instalator a nie instalacja..
Dobre rozeznanie na temat fachowców od gazu maja kierowcy TAXI w danej miejscowości :lol:
niby tak choć nie wiadomo jakie mają powiązanie z danym fachowcem i czy przypadkiem nie maja profitów za polecenie komus
Z tymi dużymi firmami byłbym bardzo ostrożny - traktują klienta jak krowę dojną i często mają dużą rotacje młodych chłopaszków dopiero zaczynających w zawodzie.. Myślę, że podpytanie taksówkarzy to nie głupi pomysł, poszukać miedzy znajomymi - za zwyczaj ktoś coś tam wie..
może ktos z forum jest z okolic i podpowie. ciężko ogólnie o dobrego fachowca nie tylko w kwestii gazownictwa
W Lybrze mam sekwencję. I złego słowa nie mogę powiedzieć. Auto pracuje bdb. Wymieniam filtry (fazy ciekłej i lotnej) i jeżdżę.
Ja mam Stag4, wtryskiwacze Valteka Czerwona a reduktor AT09.
Zakładając drugi raz bym się może pokusił na wtryski od Matrix a reduktor MAGIC III tłokowy.
wczoraj stilo zagazowane sekwencja brc
Dobry wybór, też mam taką w Marejce i jestem zadowolony :smile:
hehe widzę, że wszyscy gazują auta :P
Szerokości :)