W tym temacie proszę zgłaszać "usterki". Było to duże przejście z innego skryptu na inny, aktualny.
Usterki są nieuniknione. Proszę zgłaszać je tutaj.
To jest widok strony w wersji do druku
W tym temacie proszę zgłaszać "usterki". Było to duże przejście z innego skryptu na inny, aktualny.
Usterki są nieuniknione. Proszę zgłaszać je tutaj.
nie mozna edytowac wypowiedzi na SB
pod postem powinien być rysunek Łajzy i baner forum. nie widać...
Wchodząc na różne działy posty mam ułożone wg tytułu wątku, przestawiam na sortowanie wg "ostatnich postów" i to bodajże nie działa, bo nic się nie zmienia, natomiast wybierając "data rozpoczęcia wątku" ustawia się od ostatnio napisanego postu, niestety, gdy wyjdę i wchodzę czy to w inną kategorię czy znowu w tą samą to muszę znowu to przestawiać. Takie coś zauważyłem, korzystam z Win7 i Firefoxa 4.
Tak, było namieszane z sortowaniem. Przebudowałem całą strukturę. Jak jest teraz?
Wzorowo :)
Najgorsze jest przechodzić z innego skryptu... 10x tyle pracy, niż by się stawiało forum od nowa ;)
To zawsze jest tak, że właśnie łatwiej byłoby nowe postawić niż ze starego zmieniać :)
Teraz pytanie nr 2 o avatar, błądzę tam w opcjach i miałem ustawiony avatar, ale nie pokazywał mi się, teraz wybrałem "nie używaj avatara" i nie wiem jak mogę na nowo go ustawić :/
Poniżej masz, wskaż adres URL, lub wgraj z komputera. Wgraj Avatar i daj znać czy się pojawił.
W edycji zdjęcia profilowego tak mam jak napisałeś, ale w avatarze nie :/ Jedynie jaką mam opcje w avatarze to "nie używaj avatara".
Ok, znalazłem buga ;) Możesz teraz dodać swój avatar.
nie widac obrazka z sygnatury tylko tekst, i nie moge/ nie umie edytowac sygnaturY :)
i druga sprawa to nie ma opcji urodzin na forum :/
Z sygnaturą zawalczę. Domyślnie jednak wycina ona "[img]".
Co do jej edycji, poszukaj w Ustawienia -> Po lewej w połowie Edytuj sygnaturę.
Lub skrótem http://fiatklubpolska.pl/profile.php?do=editsignature
Coś nie tak jest z godzinami, Tego posta napisałem o 10:55
Wyświetla się 8:54
Godzina fakt, jest -2h. Poprawie.
Aby edytować swoje wiadomości w Shoutbox należy dwa razy kliknąć na swoją wiadomość. Wtedy pojawi się ona po lewej stronie i będzie można ją edytować.