Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Siemano Witam Was Miło I Otwarcie :) Pozdro!!!
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów, jestem posiadaczem Fiata Uno.
Pozdrawiam.
Tomek
Witam wszystkich,
Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Uno 1.5 i.e. SX (75) - 92'. Nawiasem mówiąc niezła rakieta :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie!
Od 2003 roku jestem posiadaczem SC 1100
Jetsem z auta zadowolony, chociaż od czasu do czasu trzeba już coś nie coś naprawic...
Pozdrawiam!!!
Witam serdecznie wszystkich :)
:)Cytat:
Napisał miszko
[size=2][ Dodano: 2009-06-04, 13:27 ][/size]
Adam-Palio Weekend
Się witam ;)
Tomasz z NB rocznik 2007 z silnikiem 1.4 90KM w wersji Dynamic + SPORT w kolorze Maranello Rosso :)
coz moge wiecej powiedziec... toczydelko jezdzi spokojnie glownie po miescie ;) a na trasie to juz wogole dziadkowo jezdzi ;) ale dowozi nas wszedzie gdzie sie go nakieruje i napedzi ;)
poza tym jestem zwolennikiem teorii ze jak czegos nie napisali w instrukcji/warunkach gwarancji to se ASO moze gadac - czyli jak mowia ze obowiazkowy przeglad po roku to mowia ;) bo w instrukcji pisze wyraznie co 30kkm ;)... co nie zmienia faktu ze olej i niektore filtry zmieniam znacznie czesciej ;)
Witam wszystkich Fiatowców :gwizdek:
Witam wszystkich Fiatowców a w szczególności Unowców :)
Witam
Mam na imię Darek i Stilona :sciana:
witam w ten piekny wieczor
;D
Witam wszystkich nowych forumowiczów :zgoda: :dlon:
Witam :) Tomek - Punto II
Witam wszystkich Puntowców :D
Witam wszystkich "forumowiczów", jestem tutaj nowy i muszę się lepiej zorientować w działaniach na forum. Będę użytkownikiem Fiata Stilo 1.9 JTD, sprowadzony z Francji z 2002 roku i interesują mnie tematy związane z tym modelem. Sporo już czytałem i jestem niespokojny czy to dobra decyzja, że kupuję ten samochód ? Nie znając języków obcych ciężko będzie chyba z obsługą samochodu - liczę jednak na życzliwość społeczności "fiataforum". Pozdrawiam wszystkich z pięknego Torunia. http://fiatforum.com.pl/images/smiles/icon_smile.gif
Witam Panowie jestem tu nowy niedawno zakupiłem FIATA Bravo z 2000r. i zobaczymy jak się będzie spisyłam pozdrawiam wszystkich :autko:
Witam wszystkich serdecznie.
Od niedawna jestem użyszkodnikiem ;) sejka sporting z gazem 8)
Świetne, bardzo tanie w utrzymaniu autko do turlania po miejskiej dżungli :) Na razie jestem z niego super zadowolony i mam nadzieję, że tak będzie jeszcze długo 8)
Pozdrawiam